Uncategorized

Jutebröllop – firades i helgen med tårta

Written by Pernilla

Vi har i helgen firat Jutebröllop!

Haha vad är det? Inget direkt ” fancy ”med Jutebröllop men 22 år har vi varit gifta i år och det är ändå en ganska så lång tid.

Vi har hunnit med en hel del ihop under dessa år. Tre barn, 3 lägenheter, 3 hus och väldigt många fler resor.

Vi var hos gamla vänner i går på middag och han som vi var på middag hos var faktiskt med när vi träffades för 24 år sedan. Ganska kul att se tillbaka på tiden tillsammans.

Nu sitter vi här många år senare utan att ha våra barn med, de är alla stora och vill inte längre hänga med på middag.  Många skratt blev det när vi pratade om våra minnen tillsammans! Helt klart en ny fas i livet.

 

 

Vi firade hemma med en tårta från stans fina bageri.

 

Jutebröllop

Dessutom föll det sig så att vi rensade ut ett förråd i går och hittade gamla fotoalbum. Det är ju fantastiskt roligt att hitta alla bilder från våra resor, och bilder från när barnen var små. Jag måste bli bättre på att fixa fotoalbum från de senare åren också. Men tyvärr försvann väldigt många foton när min dator gick sönder och min backup på bilderna likaså- maximal otur!

Hållfast material

Jutebröllop är nog som det låter –Jute är ett ganska hållfast material. Vi har haft toppar och dalar och gått igenom många tunga jobbiga saker likväl som roliga. Klarar man sig igenom de jobbiga faserna svetsas man nog mer ihop. Att sedan göra och uppleva saker tillsammans är nog också viktigt för att behålla lusten och glädjen av att trivas. Men också att man har sin egen frihet att ha egna intressen så man får in lite nytt in i förhållandet.

Nu skall jag träna, rensa förråd och åka med dottern och shoppa 🙂

Ha en fin söndag!

<3

Pernilla

ps. Tyvärr har det blivit strul med mitt bloggflöde på Bloglovin och jag lyckas inte få fatt i någon som kan ge svar på hur jag kan återställa det tyvärr:(

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: