Uncategorized

Kakelspecialisten lanserar en ny klinkerserie

Written by Pernilla

Nu lanserar Kakelspecialisten en ny klinkerserie, Superfici20, som hämtat inspiration från stenklippor och gråa ytor. Serien innehåller tre olika ytstrukturer och finns i tre olika grå kulörer. Till serien finns också mönstrade plattor i varje kulör samt mosaik. Superfici är italienska och betyder just ytor.

 

kakel fioregrigio

 

 

_DSC5886_fiori_.tif

Grått är en kulör som verkligen har blivit populär och främst de italienska tillverkarna har satsat på nya kollektioner i gråskalan. Klinkerserie Superfici20 har ett stort omfång med flera ytstrukturer (Cemento, Slate och Riga) och i tre grå kulörer från ljust till mörkt (perla, grigio, antracite). Till serien finns en mönstrad platta i varje kulör, mönstret är grafiskt stilrena små blommor i grått. En mixad mosaik finns också i storlek 4,7×4,7 cm. Övriga plattor i serien har storlek 20×20 cm, en storlek som passar bra in på svenska badrumsgolv som kräver fall men även i köket och hallen. Det är idag ovanligt att italienska tillverkare tar fram kakel och klinker i mindre storlekar som vi i Skandinavien gillar.

 

”Grått är en kulör som har tagit över i popularitet från svart när det gäller klinker och golv, att också kunna kombinera olika ytor är något våra kunder efterfrågar. Det skapar levande golv och väggar. Mönstrade golvplattor är också populärt och mönstret i serien Superfici är stilrent och passar den skandinaviska inredningsstilen”

Eftersom jag vill byta ut vårt golv i både hall och badrum , tyckte jag detta kändes väldigt tilltalande och jag kommer definitivt titta närmare på detta kalkel som jag tycker ser väldigt elegant ut

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: