Inredning Inredning och blommor

Kanelbullens dag och nytt i vardagsrummet

Written by Pernilla

Kanelbullens dag idag. Har ni ätit någon bulle?

Har ändrat om lite i vardagsrummet, står i begrepp att ändra mer faktiskt men det får ta lite tid även om jag vill ha det ändrat NU får det succesivt ändras. Måste känna in vad jag vill ha först.

Inlägget innehåller reklamlänkar till Designonline.

Nu är jag ganska klar med soffdelen för ett tag i alla fall 🙂 En ny lampa vid soffan Housedoctor Molekyl ( finns på kampanj här nu) En lampa som jag trivs väldigt bra med! Den är nog finare i verkligheten tycker jag än vad den gör sig på bild.

En vas från H&M home 

En sammets fåtölj från Cultfurniture

En höstkvist i vasen från H&M

 

Så klart det blev en bulle med hem till barnen. De var så värda fika idag efter en dag i skogen med orientering och prov.

Nu är jag så sugen på att förändra matrumsdelen också. Det är så roligt att ändra om hemma. Kul är det i alla fall med ny interiör men visst önskar jag att jag kunde måla om övervåningen och göra om badrummet påövervåningen också, fast det kräver ju lite mer så det får ske i framtiden.

Ha en fin torsdagskväll!

<3

Pernilla

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: