Resa Sverige

Karstorps Säteri

Written by Pernilla

imageI veckan var jag och besökte en jättemysig herrgård i Skövde. Karstorps Säteri heter den. Så mysigt det var där, man fick en riktigt härlig julstämning. Allt var så fint inrett, lungt och skön atmosfär. Lugn musik till frukostbuffen och även om vi var få som bodde över denna natt hade de gjort en stor fin frukostbuffe vilket uppskattas mycket!

Jag kan verkligen rekommendera er att ta in här för att få en riktigt härlig julstämning.

Rummen var också trevligt inredda i samma stil som övriga herrgården.

 

 


Karstorps säteri image image image image

imageNär man på morgonen gick upp för att gå över till huvudbyggnaden och äta frukost var det så mysigt att mötas av den härligt upplysta byggnaden

 

imageVi åt även på en trevlig restaurang som jag kan rekommendera som heter Kryddhyllan. Så himla mysigt inrett även där. När man ser den utifrån ser det ut som en låda utställd på en parkering men när man kom in har de gjort så himla mysigt!

image

Vi blev också väldigt glada över att det inte var julbord som de flesta restauranger bara har nu fram till jul. Man kunde få allt i från Pizza till pasta och vanlig alacarte.

Nöjda och belåtna åkte vi tillbaka till hergården för att ta ett glas vin i herrgårdens självservice bar.

Det var väl eg det enda som kunde göras lite bättre själva delen man satt i som sällskapsrum, kunde vara lika mysig som övriga huset när man satt och tog en drink.

Nu skall jag rusa för strax kommer mina tjejkompisar och hämtar mig på en överaskningsutflykt. En födelsedagspresent som jag fick av dem, jättespännande 🙂

❤️

Pernilla

About the author

Pernilla

4 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: