Lifestyle

Klassiska snygga kläder

 

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag älskar Filippa K s klassiska kläder!

 

Jag har flera kappor från Filippa K och de har en väldigt fin passform och snygga snitt. Nu börjar det bli dags att byta ut min välanvända kappa och jag funderar på denna

Inte bara ytterplaggen från Filippa K är snygga, jag gillar även flera ” basic” plagg

Dessa T shirts är något man kan ha mycket glädje av. Man tycker det känns lite dyrt för en Tshirt men samtidigt är det kanske ett sådant plagg man använder mest och som man har störst glädje av att det är i fin kvalitet och sitter bra.

När man är 50+ som jag uppskattar man passform och kvalitet. Tex är en ärm som på denna Tshirt är väldigt smickrande, den går ner lite på armen. Är tröjan i fin kvalitet behöver man bara ha den och en kavaj i hop så är man snyggt klädd! Möjligen piffar man upp med något fint halsband också, mer behövs inte för att se välklädd ut!

Denna är en favorit! Så snygg i halsen också. En vit liknande men i annat material Tencel med lika snygg urringning hittar du här

Dressa ner med jeans och ett par snygga skor i klack eller dressa upp med ett par välskräddade byxor och fint bälte för lite mer strikt outfit.

 

Önskar dig en fortsatt fin kväll!

Kram

Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: