Inredning Lifestyle

Köksö inspiration med nya barstolar

Written by Pernilla

 

Köksö inspiration

Letar du efter köksö inspiration?  Här kan ni se hur det ser ut vid vår köksö nu efter vi bytt våra stolar. För nu är de nya stolarna på plats vid vår köksö. Jag har velat göra en förändring vid vår köksö och sökte efter lite köksö inspiration. Så föll jag för dessa barstolar från by Crea. De passar bra in vid vår köksö. Man kan själv forma utseendet på sina stolar. Vilken färg man vill ha på ramen , höjd och vilken klädsel på stolsdynorna. Vi valde svart skinn på stolsdynorna. Man kan välja sammet, skinn och en massa olika färger finns det att välja mellan också.

inlägget innehåller reklamlänk*

Köksö inspiration

 

 

Tre stolar som är väldigt sköna att sitta på dessutom. Ser ni rosen? Jag tog in den sista rosen som blommade i trädgården innan frosten kom och den har stått så vacker där i flera dagar nu.

Jag är nöjd med hur väl dessa barstolar smälter in vid köksön

By crea

 

När vi gjorde om köket för några år sedan tog vi ned väggen mellan köket och vardagsrummet och det är jag väldigt glad över att vi gjorde. En köksö är så användbart! När vi lagar mat sitter ofta någon på barstolarna och hänger. Vid frukost sitter vi ofta vid köksön. Där dukar vi alltid upp middagen som vi tar maten ifrån.

Här kan du se före och efterbilder på vårt gamla kök och från hur det såg ut innan vi skapade platsen med köksön.

 

 

Hej på er!

Lördag och helg! Väldigt skönt. Dock är jag fortfarande sjuk:( har haft influensaliknande symtom i en vecka nu. Trött på att vara sjuk kan jag säga. Förhoppningsvis var detta influensan så att jag slipper få den senare i vinter.

Ni glömmer väl inte att ställa om era klockor i natt? Nu är det dags att gå in i vintertid. Snöat har det gjort här i natt också så nu är vintern här verkar det som.

önskar dig en superfin helg!

<3

Pernilla

Ps. Här hittar du inredning nu med 20-70% på allt. Anniversary sale*

 

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: