Inredning och blommor

Lite färg i inredningen

Written by Pernilla

Med betoning på lite:) Äntligen fick jag min lejongula kudde på plats  i soffan.  Har länge haft en bild i huvudet på hur jag velat ha det i soffan och nu kom den på plats tillslut. Jag har så mycket i mässing och guld hemma på ramar och annat så kudden tar upp den färgen fint

Man vill ju ha färg på våren och hos mig blir det blommor som får stå för den mesta färgen, och kuddar ibland. I vasen från Kähler har jag satt ned några vackra rosa Ranunkler i. Jag frossar verkligen i denna blomma och snittblommor generellt.

Påskriset, har fått gröna fjädrar i år, snyggt mot rosa och gult

 

 

 

Ni har väl inte glömt att ställa om klockan nu?

Vi förlorar en timmes tid idag men vinner ljuset. Jag älskar ljuset så det är välkommet med mer ljus. (Dock gillar jag inte detta med sommar och vintertids omställningen egentligen).

Solen skiner inte här idag men det är varmare ute. Väldigt skönt!

Ska snart ned och köra ett gympass, men först skall jag kika på deklarationen lite. Mindre kul 🙁 men måste göras. Jag har ju eget företag så det är lite pyssel med momsredovisning mm.

När detta tråkiga är gjort skall jag ägna mig åt lite roligare saker, gymmet är kul, sen blir det pyssel i trädgården, köra med min nya bil som jag hämtade ut i fredags:) Väldigt skön känsla att ligga på vägen med den i fint väder och med skön musik på i högtalarna. Kanske ska jag baka en  söndagskaka och bjuda barnen på, det var länge sedan jag bakade något faktiskt då vi försöker äta så nyttigt hälsosamt och då vill jag inte ha sötsaker och annat ”onyttigt”hemma och fresta med men söndagsfika måste man ta emellanåt.

Hur ser din söndag ut?

Ha en fin söndag !

Pernilla

 

 

 

About the author

Pernilla

3 Comments

  • Gillar när man bryter av med lite färg. Ja här har det varit fullt upp med trädgård här hemma och soffmontering hos svägerskan. Underbar dag med 17 plusgrader. Känns bra! Kraaam Pia

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: