Fest och trevligheter

Lite lyx och flärd och trevligheter

Written by Pernilla

 

Vilka dagar vi har nu! Rena sommaren idag och i går. Jag var med Nina och Madde och såg inspelningen av klassfesten som Renée Nyberg programledare. Väldigt underhållande show. Gästerna som var med var roliga att se och höra. Jag är osäker på om jag får avslöja vilka de är så jag låter bli helt enkelt. Programmet sänds i höst iaf.

Inlägget innehåller annonslänkar till Boozt, Ideal of Sweden och Bagaren och Kocken

Inspelningen är på filmhuset i Stockholm och vägen dit ( jag promenerade runt i stan innan, ) är ju så vacker längst strandvägen.

Uteserveringarna var fyllda med vin och öldrickande ” sollapande ” personer.

 

Häromdagen var jag även på en butiksinvigning ( Nyöppning) som- alltid lika snygga- Helene bjöd in till. Det var trevligt att träffas och prata en liten stund.


Jag passade på att köpa en extra present till maken som fyller år i nästa vecka och så hade jag turen att vinna en stor goodiebag fylld med trevligheter.

I bagen fanns ett doftljus från Elsa Beskow som doftar ljuvligt! finns här, ett superfint IPhonefodral från Ideal hittar du här. Ett presentkort på 500kr som jag köpte denna fina GANT T Shirt med. Butiken heter BJ mode och ligger i Jakobsbergs centrum utanför Stockholm.

 

Tror det får bli en av dessa chokladbitar till vinet i kväll 🙂

Ha en fin lördagkväll bloggvänner som läser här!

Pernilla

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: