Uncategorized

Lite shopping är alltid kul- särskilt på söder i Stockholm

Written by Pernilla

Jag har några favoritbutiker som jag gillar att shoppa i. Massimodutti är en av dem. Alltid något nytt som jag vill ha därifrån. De har bra basic-kläder i stilrena snitt.  När jag var på söder häromdagen kikade jag in i Jaschas outletbutik, Jascha weekend (skrev om den här) och köpte mig en fin topp med 50% rabatt. När jag gick där hittade jag även en kul secondhand butik som jag fastnade i. Fullt med fina märkeskläder både nyare och äldre modeller. Butiken heter Judit.

Denna vita topp kommer från Massimodutti och har fina ärmar som är lite klockade. Sedan är det en fin detalj i ryggen också som gör denna vita t shirt till lite mer än bara en T shirt. Vit topp är det bästa plagget på våren sommaren tycker jag! Jag har mycket svart och vitt.

Denna topp har också fina ärmar som gör att den sitter fint på. Tänkt att ha till min blåa kjol bla.

Från Judit blev det denna klänning i rak modell och i ett härligt mönster och färg.

 

 

Nedan finner du fler fina sommarplagg att bli inspirerad av. Många roliga snitt på topparna denna vår/sommar och mycket blommigt, dessa shorts är ju fantastiskt söta.

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9.

Jag önskar dig en fin pin annan dag pingst!

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: