Fest och trevligheter Lifestyle Resa

Ljuvliga sommardagar i Sverige -Swecation

 

En sommar i Sverige har det nog blivit för många I år. Det skulle ha blivit en resa utomlands som vi tyvärr fick ställa in. Men jag klagar inte för det har varit härligt att få göra saker och umgås i sköna sommarSverige också.

Semestern startade med att jag och mina barndomsvänner sedan närmare 50 år åkte till min vän i Jönköping och umgicks en helg i hennes fantastiskt fina hem och hus!

Trots att vi nu inte bor nära varandra längre har vi ändå regelbundet försökt att ses på detta sätt och det är lika mysigt varje gång!

Det är inte många tysta minuter eller lugna stunder när vi ses 🙂 Vi tar vid där vi slutade sist och pratar ikapp om allt! Vi har gått igenom livets faser tillsammans genom alla år. Följt varandra när vi träffade första killarna, gift oss, fått barn, skilt oss, flyttat och allt som hänt med våra syskon och föräldrar och familjer och jobb. Fantastiskt kul och värdefullt!

 


Även om vi valt att leva olika liv så känner vi varandra så väl och har så kul!

Från att ha umgåtts med dessa vänner åkte jag sedan vidare till mitt landställe på Öland för att möta upp mina andra fina vänner.
Dessa vänner flög ner från Stockholm till Kalmar där jag mötte upp dem med min bil och vi bodde hos mig på Öland.

Härliga dagar med mer prat, utflykter och trevligheter!

 


Efter dessa dagar umgicks jag en del med min pappa på Öland innan jag åkte till Stockholm igen .

Ingen sommar utan att umgås med familjen på Öland så en tur till blev det till Öland sen med barnen och svärdotter för att umgås med släkt och vänner och fira tvillingarnas födelsedag på Öland

 

I en fullpackad bil med barnen, svärdotter och hennes hund for vi ned för att umgås med nära och kära. Det blev underbara sommardagar med Golf, paddel, Boule, promenader, och sköna grillkvällar i vår enkla lantliga miljö på landet.

Nu njuter jag här hemma igen. Hoppas du också gör det!

Kram Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: