London Resa

London med tonåringar

Written by Pernilla

Inlägget innehåller reklamlänkar till Flygstolen.se och Hotels.com

Vad gör man i London med tonåringar.

Är man i London med tonåringar så blir det en del shopping! Men sen finns det annat man kan tänka på också att göra förutom det traditionella som att besöka de vanliga sevärdigheterna. Det gjorde vi förra gången vi var här för två år sedan då besökte vi London eye mm. Då var vi flera familjer med våra tvillingar- som då var tweenies . Du kan läsa mer om det här.

Här kommer några saker jag kan tipsa om kring boende och restaurang och att göra.

Billiga flygresor till London hittar man lätt genom att söka här 

Boende:

Vi bor på ett hotell med familjerum och som ligger i ett perfekt centralt läge och i bra prisklass. Vi bokade hotellet via hotels.com.   Blackfriars hotell  heter hotellet. Vi bor trångt med 4 sängar i ett rum, men det blir lite camping känsla och det är faktiskt mysigt. Frukosten kostar ca10 pund men den är gratis för barnen vilket är ett extra plus.

Oystercard bör man ha och då tar man sig lätt runt i tunnelbanenätet och med buss runt hela London.

Restaurangtips och utflyktsmål:

Åk till Londonbridge  och Haymarket och ta en promenad längst med Themsen till Haymarket. Längst med vattnet ligger det mysiga restauranger och pubar och även en galleria med butiker. Här ligger en restaurang som heter Cote Brasserie Hays galleria. De har två rätter för 10.99 pund och om man loggar in på deras hemsida och bokar bord via deras erbjudande så bjuder de på en flaska vin till maten. För barnen var det bra alternativ med kyckling eller stekt kött med pommes bland annat. Sen kan ni gå längs med Themsen och kika på den vackra utsikten härifrån.


imageFörst åt vi middag här vid vattnet och senare efter middagen gick vi en promenad längst med vattnet och fotade den vackra bron i kvällsbelysning. Det blev även lite selfies och härligt syskonbråk om vem som skulle bli fotad.

image

London med tonåringar

imageimageimage

imageimageLondon bridge

image

En jättemysig kväll var det. I morgon kommer mer tips om saker att göra med tonåringar i London, shopping tips bland annat.

 

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: