mat dryck bakverk PRESS pressevent

Lördagsgodis från Cloetta- Årets första godisnyheter

Written by Pernilla

 

IMG_8591

 

Vad glad man blir när man får ett bud med godisnyheter från Cloetta! Perfekt att ställa fram på bordet som lördagsgodis till familjen så att alla får vara med och tycka till om vilka som är favoriter

Jag är med i Cloettas bloggnätverk som får prova godisnyheterna innan de når ut i butik. Årets första utskick består av följande;

Polly kick

Här har vi en ny variant för alla pollyälskare, en mix av lakrits och choklad. Kick är en mjuk lakritskola som funnits sedan 1954! Polly kick smakar saltlakrits, hallon och choklad. Denna påse vart det slagsmål om här hemma, alla ville smaka Polly!:)

 

IMG_8590

Läkerol Dentafresh Caramel Mint

En ny variant läkerol med smak av mint och karamell. Wow detta blev min favorit! Den friskar upp andedräkten och stärker tänderna med xylitol samtidigt som den är god. Perfekt att ta efter maten för tänderna och om man vill ha något sött som känns lite nyttigare.

Läkerol Minty licorice

lakrits med mint- uppfräschande!

IMG_1851

Malaco Kick bites

Vad glad jag blev att min favorit lakritskola kommit i små förpackade bitar! Nu finns den i tre olika smaker

Citron, havssalt och hallon. Min favorit är havssalt!

Fruity BITE apricote och Cranberry

En chokladbar med 57% frukt. Frukt och musli överdragen med choklad. Känns som ett nyttigare godis och barnen gillade dem.

Nutisal DRY Roasted cashews Sourcream & Onion

Ja dessa nötter är supergoda! Perfekt att ha till fördrinken innan middagen eller som alternativ till chips. De är torrrostade över öppen eld oh smaksatt med naturliga kryddor.

Choko

Den klassiska mjuka kolan med chokladöverdrag kommer nu i smaken dark och i en uppdaterad design. Vem gillar inte den?:)

 

 

 

 

 

IMG_1841

 

Hittar du några godisnyheter för dig?

Pernilla

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: