Inredning och blommor

Lyckoklöver

Written by Pernilla

Några lyckoklöver har fått sin plats på detta brickbord. Lite blommor gör så mycket i ett rum. 

Torsdag och snart är helgen här. Jag längtar efter helgen men är samtidigt lite oroad över hur snabbt tiden  rusar mot sommaren. Jag vill hinna stanna upp och njuta av den vackra tiden som är nu.
Vi har blivit serie ”junkies” här hemma. Nu har vi följt serien Breaking bad och har kommit till säsong 4 . Fast mest är det maken som tittar och sen hoppar jag in lite nu och då och han fyller i vad som hänt:) Jag kan tycka med alla serier att de spårar ur mot slutet mer och mer fast man vill ändå se vad som händer.
Har du någon favorit serie?
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

16 Comments

 • Nä jag följer inga serier…
  Men va söt lilla fyrklövern var:))
  Blommor kan man verkligen inte vara utan. Behöver byta ut en del hemma nu, men i renoveringskaoset som råder nu, får det vänta lite tills det värsta lagt sig..;)
  Ha en fin torsdag!
  Kram Anna

 • Tack för fantastiska bilder Pernilla! Dessa gick av ngn anledning rakt in i mitt hjärta. Fyllde på med lite skön bomull där inne. Behövs. Tack för det!
  Kram Lotta

 • De är så söta, de små klöverblommorna. Någon favoritserie har jag inte just nu, men funderar på att haka på Dowtown Abbey, det verkar vara en serie i min smak. Ha det gott! Kram Camilla

 • Ser sällan på serier, tappar intressent efter några avsnitt. Ska bli skönt med en lugn helg, med förhoppningsvis fint väder. Ha en mysig kväll. Kramisar Tina

 • Hej hej!
  Men åååå vilket fint brickbord! Å vad fint du har det där på.
  Jag och sonen tittar på farmen…haha…d et som jag svor på att inte se…. men när ens 18-åring som mest är på sitt rum vill sitta i soffan o mysa… ja då ser man vad som helst..;)
  Kram Katarina

 • Härligt med lite fräscha blommor! Ja tänk vad det kan göra under för rummet. Man blir så glad och det piggar verkligen upp med lite grönt:) Vad det gäller tv-serier är jag väldigt dålig på att ta mig tid för sådana. Önskar dock att jag skulle ta mig tid att följa någon, får nog ta tag i det där:)
  Kram

 • Å, så fina! Vackert. Våren är så härlig tycker jag . Just nu har vi sett klart House of Cards. Tar en paus innan nästa 😉

  Ha en skön helg!

  KRAM

 • Vad fina lyckoklöver – dedär har jag försökt leta efter! Vet inte om det är så vackert just nu, men jag förstår precis vad du menar med att stanna-tiden-lite. Maj är absolut min favorit med skir-ny grönska. Vi kollar på Sons of Anarchy, är inne på säsong 5. Det blir lite avsnitt då och då när man hinner med, eller när det är mest skräp på helgen.. Den är grym, med betoning på GRYM – för ibland blir det lite för mycket men en sinnrik historia om familj och liv i olika MC-gängkretsar i Californien.

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: