Inredning

Matplats klar med före och efter bilder

Written by Pernilla

 

 

Äntligen har vi fått lampan vi vill ha på plats. Nu är matplatsen klar.

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, confidentliving, designonline,solheminredning.

Vertigo lamp , vertigo lampa

 

 

 

I skåpet har vi satt in spotbelysning som lyser upp glasen fint i mörkret

Matplats , svart vitrinskåp

 

Före;

 

 

Så blev denna matplats klar för nu. Jag är nöjd. Det var fint förut också med det ljusa men den gamla matplasen började bli sliten. Mattan skulle bytas, gick inte att få fräsch, bordet var också slitet och så har jag har känt att jag vill göra en förändring och få det mer ombonat i mörkare färger. Jag har dragits till det när jag sett bilder från andra hem. Att sen hitta rätt möbler som passar är inte det lättaste och har tagit lite tid.

Dels för att få det som jag tänkt med resten av vardagsrummet men också för att optimera kostnaden.

Mina inköp;

Mattan är ett fynd från Rusta. Köpte när de hade 25% rabatt på mattor. Superskön att gå på och lätt att hålla ren!

Ett bord som är ” nätt” och går att ge plats till fler än 6 hittade jag hos Nimara.se Jag hade kikat på ett sådant här först men det var lite dyrt och så ville jag ha ett bord med extra skivor till när vi får gäster. Inte lätt att hitta ett bord i rätt prisklass med mina önskemål.

Stolar från Housedoctor hade jag spanat in länge att jag ville ha så hittade jag 6 nya stolar tillsalu på blocket ! Du hittar de annars här. De är supersköna att sitta på och även de inte svåra att hålla rent, inga armstöd att kladda på 🙂

Blev inspirerad av liknande skåp från Hubsch som finns hos Solheminredning att köpa. Mitt skåp är väldigt likt och jag köpte jag här hos Ellos.

I skrivande stund har de 25% rabatt på heminredning och de har många fina skåp här

Lampan lyser så fint mot taket på kvällen. Den ger ett fint sken. Lampan köpte jag på Blackfriday med 20% rabatt här

 

 

 

 

Så var det första advent! Snart är det jul! Maken och dottern har varit nere och ställt fram bord till julmarknaden som är i stan idag.  Med barn i idrottsföreningarna har detta med att jobba på julmarknaden i någon form blivit en tradition i alla år. Säkert 10 år har vi hjäpt till och tjänat pengar åt klubben på detta sätt. Väldigt bra faktiskt!

Önskar dig en fin advent!

xx

Pernilla

 

 

 

 

 

 

 

About the author

Pernilla

7 Comments

Leave a Comment