Hemma hos mig Inredning Inredning mattor Inredning och blommor vardagsrum

Mellokväll- vilken låt vinner?

Written by Pernilla

I dag när jag var och tränade hade de satt upp mellodisco och så bjöd de på bubbeldricka. Riktig partystämning till träningen blev det. Man kunde också rösta på vilka man tror kommer att vinna och komma på plats 2 och 3. Jag har inte hängt med riktigt men jag har lite koll och gillar Benjamins låt och Mariette vet jag iallafall. Vilka gillar du?

 

Vi har dukat upp med lite bubbel här hemma också och självklart skall vi ha lite melloparty här med.

Melodifestivalen är vår för mig. Ett perfekt melloväder blev det idag med sol och fågelkvitter. Jag satt en stund mot husväggen med ansiktet mot solen och njöt i fulla drag. Det får gärna fortsätta vara sådana dagar nu:)

Ska du kika på Melodifestivalen?

Pernilla

 

About the author

Pernilla

2 Comments

  • Klart man ska se på mello, fast jag inte är någon mellonörd uti fingerspetsarna precis. Här blir det skumpa också, men vem vinner ikväll? Det har jag inte en susning om, det är många jag gillar. Hade Loreen varit kvar hade jag trott på henne.
    Kram Mamma C

  • Jag hänger sällan med i mellon, totalt ointresserad och har inte sett en enda deltävling men igår sjönk vi ned i soffan med plockmat och kollade! Helt ärligt så multitaskade jag och kollade bilder i datorn och hade föredragit en film!! Men men…

    Önskar dig en underbar söndag!

    Kram Jenny

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: