Fest och trevligheter

Mellomys med en massa godis

Written by Pernilla

 

 

Har ni laddat upp för en kväll framför TVn och melodifestivalen? Här har jag laddat för en mellokväll i alla fall. Lite bubbel och gott godis/ snacks hör kvällen till. Det passade då extra bra att få hem Cloettas nyheter just till denna kväll. Jag är nämligen med i Cleottas bloggnätverk och får hem nyheter lite nu och då som vi får prova och bilda oss en uppfattning om.

 

 

I ett fint cellofanpaket får jag godiset levererat till mig.

 


 

Cloettas godisnyheter som finns i butik från v 7 i de flesta butiker nu är följande:

Polly Zoo

Polly gillar många och Zoo lika så. En barndomsfavorit hos mig i allafall så denna kombination kan ju inte bli annat än bara god kombination och mycket riktigt, så himla god! Kommer bli sommarens bilgodis i vår bil:)

Sportlunch Coconut

En mix av choklad och kokossmak. Gillar du Bounty? Det var en godis som var min favorit när jag var yngre, denna är minst lika god och gillar du kexchoklad? Ja då får du liksom båda i ett. Yummie

 

Malaco Savann och Smajlis

Smågodispåsar med fruktiga och söta smaker. Gillar du gelegodis är detta godispåsarna för dig. Själv kanske jag inte tycker Smajlis tillhör  favoritgelegodiset för mig men där är smaken säkert som baken delad.

 

Läkerol Strawberry Lime

Jag älskar Läkerols olika smaker och har redan några favoriter efter att ha testat dessa utskick. Denna kommer tillhöra en ny favorit. En smak av jordgubbe och lime!

 

Nutisal Dry Roasted Mix Thaispice och American BBQ

En spännande smakresa. Gillar du blandningar mellan salt och sött eller rökigt friskt och kryddigt skall du testa dessa. En blandning av cachew, jordnötter, mandel, majs och kokos. De torrostas över öppen eld på fabriken i Helsingborg och smaksätts med naturliga kryddor.

 

Önskar dig en fin Mellokväll!

 

XX
Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: