Hemma hos mig Inredning

Min Klong gloria pryder sin plats

Written by Pernilla

Jag är så glad för att jag vann denna fina Klong Gloria i en instagramtävling hos Tandläkarvillan. Den kommer ifrån den fina butiken Öbergs färg i Västerås . De har förutom färg och tapeter en hel del fin design inredning och du kan få tips i deras stilguide på hur du kan inreda ditt hem efter olika stilar.

Jag har möblerat om hemma och har nu vitrinskåp bakom matsalsbordet där den fina imageKlong glorian får stå tillsammans med Kählers vita hus och det andra vita.

Klong Gloria image

 

image

image

 

Hur har ni det denna söndag?

Jag sitter med julmusik på och äter min adventsfrukost. Skall snart ned till gymmet och träna bort lite av det som jag tyvärr åt för mycket av i helgen. Jag önskar jag kunde vara mer disciplinerad.

Det är julmarknad på stan nu så jag lär få insupa mer julstämning där. Jag borde fixa några julklappar också men gör det helst online faktiskt då det är så trångt i butikerna nu.

Hur ligger du till med julklappsinköpen?

Pernilla

About the author

Pernilla

8 Comments

 • Grattis till den fina vinsten!
  Den står väldigt högt på min önskelista 🙂

  Vi kommer inte ha så mycket julklappar i år.
  Har bokat en skidresa istället.
  Annars önskar jag mig mest av allt tid faktiskt <3

  Ha en fin söndag!
  Kram Anna

 • Så fint hos dig! Haft fullt upp här hemma, har fortfarande inte fått alla saker på plats… Köpt några klappar till sönerna än så länge. Ja december månad är inte så lätt att vara disciplinerad, här hemma finns det ständigt skumtomtar nu 😉 Kram Suss

 • Vilken fin vinst. Och nu längtar jag ännu mer efter vinsten jag vann hos dig. De är ju så fina de där husen och passar perfekt med din vinst. Jag har nästan köpt alla julklappar och jag vet vad jag ska köpa till dem jag har kvar. Kram Annika

 • Hejsan, Mitt namn är Carina och jag har hittat hit den senaste tiden, via din Instagram profil. Det är så inspirerande att se alla dina fina bilder och det ger mig så mycket energi. Klong ljusstaken är så vacker och tidlös. Den passar i alla lägen. Jag undrar var du har köpt ditt vitrinskåp. Jag är på jakt efter ett nytt och önskar ett vitt med glasfönster för att man ska kunna se alla vackra saker som jag har samlat på mig under åren.
  Ha en fortsatt bra dag 🙂

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: