Doft o kosmetika o hår

I min makeup bag: November

Written by Pernilla

När vi går in i vintermånaderna är det dags att uppdatera makeup väskan med lite nytt.

En foundation som täcker lite mer än den jag har på sommarhalvåret har införskaffats. Dessutom är den i en färg som är ljusare än den jag använder under sommarhalvåret då man är lite brunare. Den jag har nu som fungerar jättebra och kommer från  The Body Shop i  denna färg 024

Från The Body Shop har jag även en Bronzer i färg 02 som jag vill tipsa om som är superfin om man vill få lite fin färg i ansiktet.

Inlägget innehåller reklamlänkar

Ett nytt lipgloss i en neutral färg har jag också skaffat. Ett gloss som smakar väldigt gott på läpparna och sitter väldigt bra i en färg som är perfekt till festernas makeup när man vill vara mer målad på ögonen.Och som även funkar till vardags .Clarins lipgloss hittar du här

 

Jag behövde även en concealer som täcker mörka ringar under ögonen mer nu på vintern när min brunfärg har försvunnit som gjort kontrasten  större i ansiktet. Mörka partier röda prickar och allt syns mycket mer nu. Denna Concealer är nog den bästa jag haft! Helt super för en som har kommit upp i åren och har lite smårynkor och mörka partier under ögonen som jag har. Den täcker väldigt bra!

Denna kommer också från Clarins och finns i tre nyanser 01,för ljus hy med mörka ringar under ögonen 02,medium 03mörk hy.  Jag har 01 för ljus hy. Du hittar den här

Jag gillar att det bara finns i tre nyanser då blir det så enkelt att välja:)

 

Min favoritmascara kommer från Dior och du hittar den här

 

Söndag och det blir ett pass på gymmet och sedan skall jag stå i idrottsföreningens cafeteria.

Önskar dig en fin söndag!

XX

Pernilla

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: