Inredning och blommor

Mina 5 saker att glädjas åt i juni

Written by Pernilla
 G o d m o r g o n   S ö n d a g!
&
Välkommen juni!

Sitter själv med en kaffe och njuter av tystheten runt mig. Har börjat dukat upp frukost åt ett gäng övernattande barn här hemma. närmare 7 stycken:) I bland är hela huset fullt av barn o ungdomar och ibland sitter jag och maken min hemma själva en lördagskväll
Det är bara kompisar som gäller nu för mina pre teens och teens. Ofta har vi många middags och frukostgäster hemma men det är riktigt trevligt att ha huset fullt av liv och glada diskussioner.

 Den fina brödkorgen tillhör Indiskas nya sortiment. Gillas mycket!
Brödkorg Indiska inredning , kanna Nillas handelsbod, mugg Myrten från svenskt tenn
Idag skiner solen här efter flera dagars regn. 
Tänk nu är juni månad här.
Något som jag verkligen gillar i Juni är alla vackra syrener som blommar för fullt och doftar så gott. Hur underbart är inte denna doft?
Här är mina 5 saker att glädjas åt lite extra i juni
 • Skolavslutning- och min stora går ut åk 9 (!!!?!)
 • Jag fyller år:) 
 • Sista arbetsmånaden innan semester och nytt jobb
 • Midsommar
 • Alla underbara blommor som blommar och är som vackrast nu, särskilt mina fina Pioner som när som helst slår ut nu.
Vilka är dina glädjeämnen för juni?
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

19 Comments

 • Vilka underbara bilder du visar. så mycket sommar i dom. Söt brödkorg. Massor av glädjeämnen hos dig i Juni. Jag ska glädjas åt vårt nya plank vid poolen, syrenerna och en semestervecka efter midsommar. Kraaam Pia

 • Härliga dagar med alla kids, njut av dem för plötsligt blir det alldeles tyst…. Jag har en del att se fram emot med i juni (förutom att jag alltid får min första sommarångest då) tex så kommer min dotter hem på lov, studentfirande, och ja, om det blir nån semester återstår att se då det är ev jobb på G. Kram

 • Mysiga bilder! Det är mycket att glädjas åt nu, trädgården är helt underbar och allt ligger framför oss. Jag har två veckor kvar att jobba innan jag tagit ett långt ”sommarlov”. Tacksam över att det gick att vara långledig i år igen.
  Spännande med nytt jobb efter semestern.
  Ha det gott och hoppas solen lyser på dig
  Kram Maria

 • Ja visst är det härligt med huset fullt av folk! Stora som små.

  Maj och juni, bästa månaderna. Och en har redan gått. Oj vad tiden går. Nu ska här njutas av denna månad.

  Kram Lena

 • Så mysigt och du har mycket att se fram emot. Jag gillar när mina killar har kompisar hemm, det är trevligt även om det ibland också är trevligt att ha dom helt för mig själv. Kram Anette

 • Juni är helt underbar och det är helt underbart när trädgården står i blom!
  Visst är det en spännande tid med barnen och som du skriver är det ibland fullt hus och ibland inget alls!

 • Juni är en favoritmånad när det händer mycket. Min ”lille” går också ut nian o jag fattar ingenting, var tog tiden vägen……Kramisar Tina

 • Mysigt med huset full.
  Härliga saker att glädjas åt i juni.
  Haha jag log åt din komentar på min blogg, det är ju kontrasterna som gör helheten. Älskar både träning och nybakat ;0) och SHOPPING såklart.
  Kram fina

 • Vad fint! Juni är en ljuvlig månad och mycket härligt att se fram emot. Just nu koncentrerar jag mest på nya organisationen, min roll som ledare men passar också på att njuta av vädret, stranden, sköna dagar på Manhattan…ja lite som det brukar här hos mig 😉

  KRAM!

 • Precis som du älskar jag syrener. Här har de inte slagit ut riktigt ännu. Jag tycker Juni är underbar för att då har man hela sommaren framför sig. Precis som svart vitt och rött. Och att det är skolavslutning och barnen får sommarlov. Ha en fin måndag. kram Annika

 • Låter underbart!

  Inte många dagar till sommarlov! Jag slutar nästa fredag. Då är det redan den 13:e! Sen längtar jag efter midsommar, helgen efter för då ska vi ha gäster! Det är kul! Efter midsommarhelgen går mannen på semester och då ska vi hitta på något som vi inte har planerat ännu. Sen är det snart juli❤️

  KRAM Anna

 • Hej hej fina Nilla!
  Å vad du hade mycket att se fram emot…;)
  Jag ser nu först och främst fram emot att sonen tar studenten nästa fredag…spännande och lite vemodigt. Så firar vi en 17-åring å så midsommar förstås….
  Å så ska badrummet äntligen bli färdigt..;)
  Ha en fin dag!
  Kram Katarina

 • Vilken jättefin brödkorg!

  Juni månad innebär studentfirande, sommarsemester och födelsedag och kvalitetstid med när och kära.

  Må så gott

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: