Lifestyle

Mitt nya hem skall inredas

Inlägget innehåller reklamlänkar

 

Nu börjar det närma sig flytt för mig. Vi kommer att separera så vi har sålt huset och flyttar till varsin lägenhet.

Efter 25 års förhållande och 18 år i detta hus är det såklart mycket känslor som rör runt i huvudet. Men det som skall bli kul mitt i allt är att få inreda mitt nya hem.
Lägenheten jag flyttar till är helt nybyggd och har två stora uteplatser och det känns bra. När man bott i hus och kunnat bara gå ut på altanen och trädgården känns det skönt att ha två stora uteplatser att gå ut på också nu.

Nedan ser ni hur jag börjat fundera på hur det skall se ut.

 


Sofforna är beställda och kommer levereras exakt på den dagen vi flyttar in, perfekt tajming! De kommer från Poshliving och heter Petito.

Som ni ser är det ett öppet vardagsrum och matplats i ett. Jag kommer att ha med mig det svarta matbordet som jag köpt hos Nimara och stolar har jag beställt nya här. Lampan är Italienska designlampan från Vertigo och det har jag köpt här tidigare.

 

Längst med väggen in i vardagsrummet har jag plats med bra förvaring.

Jag kommer att ha en lampa som på bilden nedan i grått, Atollo bordslampa heter den i original. Svamplampa kan man kalla den också 🙂 Det är väldigt populärt med svamplampor just nu, finns i många olika modeller . Den här är fin och lite billigare än originalet . Den här designlampan är också jättefin i svampform

Jag är dock osäker på om jag vill ha ett sidebord i form av vita skåp eller i mörkare trä, som ni ser nedanDen runda spegeln och ljusstakarna tänkte jag kunde bli fint ihop med ”svamplampan ” på sideboardet.

 

Soffbord behöver jag också införskaffa. Jag funderar på något liknande detta

Eller detta om jag inte skall välja något ljusare träslag i bordet eller detta bordet från OxDenmark är ljust och fint

Vad tror ni om mörkare sideboard?

Kram Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

3 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: