Lifestyle

Mitt nya hem skall inredas

När det började närma sig flytt för mig var det lite kul mitt i allt är att få inreda mitt nya hem.

Jag flyttade till en helt nybyggd lägenhet med två stora uteplatser och det kändes bra. När man bott i hus och kunnat bara gå ut på altanen och trädgården känns det skönt att äha två stora uteplatser att gå ut på nu också .

Nedan ser ni hur jag funderade på hur det skulle se ut.


Sofforna beställdes och levererades exakt på den dagen vi flyttade in, perfekt tajming! De kommer från Poshliving och heter Petito.

Som ni ser är det ett öppet vardagsrum och matplats i ett. Jag  hade med mig det svarta matbordet som jag köpt hos Nimara och stolar har jag beställt nya här. Lampan är Italienska designlampan från Vertigo och det har jag köpt här tidigare.

Längst med väggen in i vardagsrummet har jag plats med bra förvaring.

Jag kommer att ha en lampa som på bilden nedan i grått, Atollo bordslampa heter den i original. Svamplampa kan man kalla den också 🙂 Det är väldigt populärt med svamplampor just nu, finns i många olika modeller . Den här är fin och lite billigare än originalet . Den här designlampan är också jättefin i svampform

Jag är var dock osäker på om jag vill ha ett sidebord i form av vita skåp eller i mörkare trä, som ni ser nedan

med det blev de vita tillslut.

Den runda spegeln och ljusstakarna tänkte jag kunde bli fint ihop med ”svamplampan ” på sideboardet.

Soffbord behövde jag också införskaffa. Jag funderade på något liknande detta

Eller detta om jag inte skall välja något ljusare träslag i bordet eller detta bordet från OxDenmark är ljust och fint

Vad tror ni om mörkare sideboard?

Jag ville ju gärna ha allt på plats direkt så man kan känna att det är ett trivsamt hem från början. Det blir ju lättare att känna sig hemma då i nytt boende. Det kan dock vara svårt att få allt på plats direkt , om man inte sparar eller har gjort som jag , dvs tagit en summa från vinsten vi fick när vi sålde huset som gör att jag kan köpa det mesta direkt. En del kanske vill låna pengar T.ex via Snabblånen,  andra lånar upp lite extra på bostaden men annars om man inte sparar så får man helt enkelt köpa lite i taget.

Kram Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

3 Comments

  • Du kommer få det jättefint i ditt nya boende!
    Hoppas du mår så fint som det verkar på det du skriver ❤
    Önskar dig ALL Lycka till med flytt och ditt nya boende.
    Varm kram Anna

  • Det kommer att bli toppenbra och jättefint! Förstår att det är mycket känslor men jag hoppas att du mår bra och att du får en fin sommar. Massor av kramar till dig! //Tina

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: