Inredning och blommor vardagsrum

Möblera vardagsrum med stora fönster

Written by Pernilla

 

Möblera vardagsrum med stora fönster

Möblera vardagsrum med stora fönster inte alltid så lätt, det finns inte så många väggar  vilket gör det lite svårare att möblera.

Inlögget innehåller reklamlänk till Miomöbler.

Jag älskar dock mina stora fönster! Det är skönt och komma hem och känna ljuset i vardagsrummet även om det är varmt inne men markisen skyddar lite. Man kan också sätta upp gardiner som man kan dra för men det tar bort lite från utsikten. Fönstren blir som tavlor utan gardiner tycker jag. Skall man ha gardiner tycker jag gardiner som dessa passar bäst. De ger ljusinsläpp låter solen skina in utan att blända

Jag har inte visat så många bilder från hela mitt vardagsrum så jag tänkte jag gör det nu.

Stort ljusinsläpp

Vårt vardagsrum är inte så speciellt men det har mycket fönster och ett stort ljusinsläpp som jag gillar och när det är öppet mellan kök och vardagsrum blir det också ljusare. Men att möblera ett vardagsrum med många stora fönster som också har en öppen planlösning är inte självklart.

Vi har valt att ha matbordet vid fönstren för att inte skymma dem så mycket.

möblera vardagsrum med stora fönster

Flera avdelningar

När man skall möblera ett vardagsrum med öppen planlösning är det bra att ha ”avdelningar” i rummet. Vi har en matdel och en soffdel där vi också har TV. Men att möblera med TV n var inte helt lätt heller för var skall man sätta TV n? Vi har inga väggar att hänga TV n på. Det är synd att ta en hel stor vägg till det tycker jag även om jag vet att många har gjort just så.

Vi har valt att sätta TV n på den lilla väggen mellan fönstret och ingången till sovrummet.

 

Vi har en matdel och en soffdel med tv hörna. Fåtöljerna i sammet är köpta på Ilva.se. Supersköna!

Sen har vi gjort en liten sittplats vid de stora fönstren mot trädgården. Väldigt skön plats att sitta med en tidning eller bok att bläddra i här.

 

På väggen mellan de stora fönstren har jag satt en låg bokhylla och med tavlor ovanför för att hålla rummet ljust och luftigt.

Här kan du se mer hur det ser ut mot väggen där vi har soffan. Vi har försökt inreda vardagsrummet mysigt i soffdelen med färg och sammet.

 

Nu skall jag ut i trädgården och vattna lite. Det blir fort torrt nu.

 

Kram

Pernilla

About the author

Pernilla

2 Comments

  • […] Möblera vardagsrum med stora fönster – Inredning & GuldkanterMöblera vardagsrum med stora fönster. Möblera vardagsrum med stora fönster inte alltid så lätt, det finns inte så många väggar vilket gör det lite svårare att möblera. Jag älskar dock mina stora fönster! Det är skönt och komma hem och känna ljuset i vardagsrummet även om det är varmt inne men markisen skyddar lite.Besök webbplatsen […]

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: