Mode

Modenytt för hösten hos Indiska

Written by Pernilla

Brukar ni gå till Indiska och shoppa kläder? Om inte gå dit och kika för de har väldigt mycket fint till väldigt bra priser. Jag blir alltid överraskad av något som jag hittar där som jag vill köpa.

Byxorna nedan såg jag på en tjej och frågade var hon köpt dem och det var på Indiska:)Indiska-IMG_9418_0203 Indiska-IMG_9419_0204 Indiska-IMG_9420_0205Den här tunikan tycker jag är ursnygg den också så den får nog flytta hem till mig den med
Indiska-IMG_9425_0210 Visst är denna klänning ihop med byxorna snygga också?!Indiska-IMG_9428_0213 Vida byxor och kimono är ju hett nu. Kimono får mig att känna mig som jag går i morgonrock så det kommer nog dröja innan jag köper 🙂 men väldigt snyggt på andra är det!

Indiska-IMG_9430_0215Ja nu är man sugen på att uppdatera garderoben lite eller hur?

Här öser regnet ned idag fast det stod att det skulle vara fint och uppehålls väder 🙁 Nåväl jag och maken åker iväg på SPA i helgen och snälla morfar kommer och är barnvakt.

See U

Nilla

About the author

Pernilla

15 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: