Uncategorized

Morgonstund har guld i mun- Idyllien

Written by Pernilla

Söndag morgon.

Idag tar vi det extra lugnt och latar oss lite extra. Nu startar jobbet upp på riktigt och barnen kommer tillbaka till skolan.

Jag har köpt ett extra gott te från butiken Idyllien som jag njuter av denna morgon.  Jag köpte det faktiskt för att det har så fin förpackning.

Idyllien är en familjeägd butik från Gotland som också finns i Sturegallerian i Stockholm, där alla i familjen är inblandade på olika sätt. Designen bakom förpackningarna som är så otroligt fina är dottern i familjen som ligger bakom.Extra trevligt var det eftersom det visade sig vara hon som stod i butiken just denna dag, så jag fick en trevlig pratstund om historien bakom produkterna.  De är alla noga utvalda och många produkter är inhandlade från olika resor som de varit i väg på genom åren. De har också härliga doftljus och tvålar. Detta doftljus Citrongräs och lavendel som jag har på mitt bord luktar underbart gott! Men jag hittade även en annan doft som luktade fantastiskt gott och den heter Gotlandsängen,  en doft som jag skall köpa nästa gång.

morgon 1-20160813_0911

Morgon-20160813_0917

Idyllien-Kahler_20160812_0844

Idyllien-20160813_0896

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: