Doft o kosmetika o hår

N.C.P apple & driftwood en härlig doft i smart flaska

Written by Pernilla

 

Härliga fredag, välkommen!

 

Hej på er! Hoppas ni haft en bra fredag so far.

Jag har jobbat hemifrån idag och knappt varit utanför dörren, men så har jag varit på ett träningspass på gymmet iaf så nu kan jag stilla mitt samvete lite när jag tar mitt fredagsvin i kväll

Inlägget innehåller annonslänk till Kicks och NCP

Har längtat efter en lite friskare fräschare doft i min doftgarderob och så sprang jag på denna från parfym från N.C.P som luktar så fräscht av äpple och sandelträ.  Jag gillar också att de gör små förpackningar. Jag tröttnar nämligen väldigt lätt på mina parfymer och är ombytlig av mig och då känns denna storlek bra. Dessutom är den perfekt i storlek att ta med i handväskan.

Du kan köpa doften härifrån Den finns i flera olika storlekar och dofter eller så hittar du den  här

Så nu tar vi lite fredag med Tacos och Netflix

Ha en fin kväll!

Pernilla

About the author

Pernilla

3 Comments

Leave a Comment