Inredning vardagsrum

Något på väggarna nu också

Written by Pernilla

Innan jul målade jag ju om här i vardagsrummet och nu har det kommit upp lite på väggarna också. Flyttade om lite här hemma av saker jag hade. Bra när man byter plats på saker för då känns de som nya igen:)

byrån och lampan och spegeln fick ny plats här och kuddarna kom hit igen

Vardagsrum

Tavlan från Love Warriors fick en ny plats ovanför soffan.

image

image imageSå lite våriga tulpaner i Kähler vasen.

 

image eos lampa kahler vas

Nu längtar jag efter mer sol när solen sken in här idag kände jag att vi går mot ljusare tider igen och det gillar jag. Även om det är mysigt med tända ljus och brasa så är ljuset så mycket bättre. Appropå sol tänker jag på sommar och på vårt landställe och nu har vi fått reda på att det börja gå framåt med renoveringen på vårt landställe. Det ska bli så kul att se när vi åker ned nästa gång.

Pernilla

 

 

 

About the author

Pernilla

1 Comment

  • Så fint du gjort, både snygg färg och inredning, visst kan det räcka med att flytta en del saker så känns de som nya igen. Vad spännande med er stuga, vårt projekt lär vänta ett tag till… God fortsättning på nya året. Kram Suss

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: