Italien Resa

Några dagars hälsoretreat på Sardinien

Written by Pernilla

När jobbresan var över stannade jag och en kollega kvar några dagar på Sardinien och njöt av den sköna platsen som vi var på. Det blev några dagars hälsoretreat kan man säga.

Sandstranden och poolen var ju fantastisk att hänga vid, men sedan hade de även ett superhärligt SPA på hotellet vi bodde på.

Vi startade morgonen med en långpromenad , powerwalk längst med stranden och runt sjön i den vackra naturen

Här ligger jag och bästa kollegan och njuter av solen på solsängarna vid stranden

Vi gick på olika träningspass såsom fitness och Pilates, simmade och sen blev det även en SPA vistelse. Så skön och avkopplande miljö att vistas i.

Jag startade med en stund i Saltrummet. Hela golvet var täckt med salt. Salt skall tydligen vara bra för luftrören bland annat. Därefter gick jag och badade Hammaman, helt ljuvligt skönt. Duschade i olika lyxiga mistduschar, bastubadande och simmade i den sköna uppvärmda poolen med bubbelbad

Avslutningsvis kunde man sätta sig och njuta en stund i detta härliga ljusa rum. Där bjöds på lite dricka och nötter

Efter detta var det dags att byta om för att äta middag på den fantastiska restaurangen där allt fanns att äta, en helt otrolig buffé !

Nya röda skorna kom till användning

Med denna härliga utsikt satt vi och njöt vår middag.

Resan till Sardinien kan du boka via Supersavetravel tex. (adlink) då du väljer att flyga till Cagliari om du skall till den södra delen med alla vackra sandstränder. Från Cagliari tog det sedan en timme till Villasimius som platsen heter där jag bodde.

XX

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: