Resa

Några dagars skidåkning

Written by Pernilla

Denna helg har vi en helg med skidåkning tillsammans med barnen . Jag hade bokat ett hotell i Borlänge för länge sedan (trodde jag ) men när jag lite innan vi skulle åka skulle kolla bokningen hittade jag den inte, —hjälp!

 

 

 

 

Gaston luga ryggsäcken är med

Barnen som var så inställda på skidåkning, vad skall jag säga till dem nu. Kollade runt för att boka nytt hotell eller boende men det var slutsålt överallt!!! Tillslut hittade jag två rum lediga på First hotell i Falun.

Det visade sig bli perfekt för oss. Här har vi bott väldigt bra. Lätt att gå ut och äta på kvällen, frukostbuffe på morgonen och ett bra gym att träna i. Det ligger också hyfsat nära Romme alpin, ca 30 min.

Även äldsta sonen med två kompisar hittade ett rum här en natt så nu är vi alla samlade på detta hotell i natt:)

Nu blir det lite afterski och god mat.

Vet inte om utelivet är toppen för dem men något lär de nog hitta om de nu orkar efter en intensiv dag i backen.

 

Snöat har det gjort här i Romme alpin och det har varit en perfekt skidåkardag.

En bra avslutning på barnens sportlov men efter detta får det gärna komma vår för min del:)

Pernilla

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: