Inredning Inredning och blommor

Nu är höstluften här

Written by Pernilla

Satt ute på trappen idag och tog min eftermiddagsfika, en sockerkaksbit som blivit över från söndagens bakning. Underbart skön frisk luft nu men också lite kalla vindar. Jag älskar den friska luften som är så här års och det känns verkligen att vi är på väg in i en ny årstid. Men jag känner att jag fått massor av sol och värme i år så jag är nöjd.  

Bricka Sagaform
Ett tag till får vi nog njuta av att sitta ute en del i alla fall även om prognosen visar regn mestadels i denna vecka i Stockholm.
Gick igenom i går vad barnen behöver för nya kläder till skolan, dottern har växt ut alla skor så vi fick ”akutköpa” ett par i går. Själv behöver jag ”akutköpa” lite arbetsblusar haha
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

15 Comments

 • Ha ha ja här har det blivit lite akutinköp också, främst skor faktiskt.
  Jaa jag är också nöjd med sommaren och tycker att luften är så skön på hösten
  bara det inte regnar och blåser orkan. Vilken söt liten mugg.
  Här har vi mumsat marängsviss.
  kram Helena

 • Ha ha ha, ja, jag M Å S T E akutköpa något till makens kickoff på fredag. Middag med hans kollegor med resp på än så länge hemligt ställe. Spa, middag och övernattning vet vi att det blir, och det låter ju helt underbart:)
  Jag är en riktigt sommarflicka o gillar inte alls det här regnovädret som drar fram ,burrr…. Känner mig inte mätt på barfota och kjol riktigt än… Men visst, sommaren har varit alldeles fantastisk.
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

 • Halloj…
  Jag skulle akut behöva en ny kropp…;)
  Jiiiiises så snygg du är i båda klänningarna här längre ner och vilka fina bilder från Formex.

  Sitta ute med en kopp kaffe får vi allt hoppas att vi kan göra länge än.
  Kram Katarina

 • Så gott det såg ut med sockerkaka, tror jag ska baka det här någon helg:)
  Än så länge har jag inte känt av så många höstiga vindar här, men det lär nog komma snart.
  Mysigt med hösten sedan och få boa in sig.
  Kram

 • Ja det var värst vad höst-likt det blev, men jag ger inte upp, Augusti är en sommarmånad och man kan ju gå med klänning långt in i september vissa år… vi får hoppas det kommer en solsväng till. Vi har sagt på jobbet idag att på onsdag ska vi tjejer ha ”kjol-onsdag”. Så får det bli ;=) kram Milla

 • Hösten är på G! Hoppas på en lång varm skön färgglad höst! Kul o få köpa nytt till dottern. Minns när mina var små! Nya pennskrin, sudd o pennor! Gympaskor hästskor jacka o annat! Lycka till med shoppingen!

  Kramar Anna

 • Så söt och fin mugg! 🙂 Här har det tyvärr inte varit ngt trevligt väder att kunna sitta ute på trappen, utan istället har det varit soffhäng med regn och rusk i två dagar nu, men idag ser det lite bättre ut…:-)…Kramizz och ha en fin tisdag/Laila

 • Hej min söta vän!:)
  Visst känns det höst och det är väl mysigt på sitt sätt men det kom lite plötsligt, jag ville ha MER sommar och gärna de sköna augustikvällarna. Härligt med besök på Formex med, sååå mycket fint det verkar komma!

  Kramar
  Adela

 • Hahaha! Jag akutköpte skor till min lilla tjej i söndags då jag kom på att hon ju kanske inte kunde gå till dagis i sandaler i regnet…. 🙂
  Och den där muggen…såå fin!
  Kram!

 • Ja, det är nu jag är glad att min skatteåterbäring kommer senare. Eftersom ungarna behöver nytt av typ allt. Här är det jättemycket höst nu. Det regnar och blåser och regnar och blåser som bara den 🙂

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: