Uncategorized

Ny bloggutrustning- en dator och kamera i smidig storlek

Written by Pernilla

Hej på er!

Hoppas ni har det bra så här på söndagen.

Det är så skönt att sitta här på söndagsmorgonen med sin kaffe och morgon TV på i bakgrunden. Jag håller fortfarande på att lära mig hur nya datorn fungerar , hur jag laddar upp bilder när det inte finns ett USB uttag!?:) Jag kan ladda upp bilder bra från min Olympus Pen kamera trådlöst till en Ipad/smartphone men inte till datorn. Jag får nog helt enkelt köpa en adapter så jag kan sätta i ett USB och kameran i datorn.

Jag älskar den nya datorn som är liten smidig och nätt, det blev en macbook air gold. Den rymmer också mycket i minnet trots den lilla storleken. Men det nya är att USB uttagen kommer att försvinna och denna har altså inget sådant specifikt uttag men där är vi ju inte än så det ställer till det lite så här i början när man skall få allt att funka:)

Nu har jag iallafall min nya blogg och arbetsutrustning på plats med kamera (som jag är supernöjd med !) och dator som jag också älskar, bortsett från uttaget då:).

Datorn och kameran tar ingen plats och är båda så smidiga att ta med sig. Jag som reser mycket är väldigt tacksam för det. Allt ryms i min handväska och den blir inte för tung att bära heller, det är en stor förbättring!

En ny liten sminkväska från Ceannis i höstens färg får plats där i väskan också. Visst är den snygg! Från Ceannis senaste kollektion. Jag är helt förälskad i denna mustiga färg som är nu i höst på både kläder, accessoarer och i inredningen.20160916_1258

 


20160916_1309

20160916_1293

20160916_1305

 

Idag skall jag fixa med blommorna inne och ute i trädgården. Vi var i väg igår och köpte på oss lite vackra höstblomster. Blommor är verkligen lyx för mig! Som att köpa en påse med godis.  Det kommer förmodligen bilder på det längre fram.

Ha en underbar söndag!

Pernilla

 

About the author

Pernilla

6 Comments

  • Det är lite knepigt det där när tekniken springer ifrån användandet. Vet inte hur de tänkt men alltmer försvinner ju från datorerna för att få dem så smidiga som möjligt (tex CD/DVD som var en stor grej när det kom) så det är kanske så att det här med adaptrar och ansluta det man behöver via dem är grejen.Jag hittade ett par disketter i en låda hemma, undrar vad det är på dem eftersom jag sparat dem… men lär få fortsätta undra 😉 kram

    • Haha ja man har en hel del skivor man undrar vad som finns på och vhs band som jag tänkt jag skall lägga över till skiva el något som man kan se på:) kram

  • Finn kamera och dator, grattis! Jag har en MacBookAir i silver =) supernöjd. Mina bilder från min iPhone hamnar där automatiskt. Sen älskar jag minn lilla tysta Canon G12, min bloggkamera! Det ska vara smidigt och med bra kvalité.

    KRAM Anna

  • Ja den där tekniken den ska bara fungera tycker jag 🙂 så himla snygg kamera ! Är så sugen på nåt liknande , har förstått du är nöjd med den ! Vad har du för objektiv till den ? Vad kan du rekommendera ? Kram Anna

    • Hej Anna! Jag har ett 45 mm objektiv och är supernöjd men jag vill även ha ett zoomobjektiv vilket jag kommer skaffa såsmåningom. Ev även ett 30 mm objektiv:) kram

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: