Uncategorized

Ny tapetkollektion från Rebel Walls

Written by Pernilla

 

Ny tapetkollektion från Rebel Walls.

På Rebel Walls fortsätter man  med att se på inredning med nya ögon. I den nya kollektionen Curious riktar de blicken mot det det lite mer avvikande.

Kollektionen Curious innehåller 20 vackra motiv. Här är några.

SKÖNHET I FÖRFALL
Kollektionen Curious har hämtat inspiration från stadens glömda och osedda rum, från excentriska samlingar och från en värld av märkliga ting. Varje tapetmönster i kollektionen är en ögonblicksbild av ett pågående förfall, en samling noga utvalda föremål vars skönhet bevaras för eftervärlden.
Med den här kollektionen kan man hitta nya saker på bilden varje gång man tittar, det kan vara något du hittar som du inte sett förra gången du tittade.

UDDA KAN VARA MAGNIFIKT
Johanna Ek, Designansvarig på Rebel Walls säger:
“Vi uppmanar till nyfikenhet, att stanna upp och titta en gång till. Bortom första anblicken kan något extraordinärt dölja sig. Det som en gång var nytt och uniformt har med tiden blivit sällsamt och unikt. Ta steget närmare och finn skönhet i det udda, slitna och egendomliga!”

tapet-unspecified

tapet-rebel-walls-unspecified
CABINET OF CURIOS
Upptäck något nytt varje gång du låter dina ögon vandra över skåpets hyllor. Bland medicinflaskor och uppstoppade fåglar, döskallar döljer sig hemligheter.

PERSPECTIVE MANOIR
Kanske blev denna bild den sista glimten av en svunnen tids skönhet innan väggarna gav vika?

rebels-tapet-unspecified

tapet-xunspecified

 

Jag vet inte hur det är med dig men jag tycker denna tapet kollektion är vacker och intressant. När jag var liten hade jag en affisch ovanför min säng det var mycket som hände  i den bilden. Jag älskade att titta på denna bild varje kväll för jag hittade alltid något nytt när jag tittade på den. Samma sak som med dessa tapeter.

Pernilla

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: