ansiktskrämer Doft o kosmetika

Ny vår makeup från Dior: Diorskin Forever Cushion

 

Nu när våren har kommit längtar jag även efter nya kläder, nytt till hemmet och ny vårmakeup.

Jag har investerat i en ny foundation från Dior: Diorskin Forever Cushion, så här står det om produkten

”Den lätta formulan ger gradvis strålande täckning, tack vare
den innovativa cushion-förpackningen. Dag efter dag får
huden en jämnare yta genom den förbättrade formulan
berikad med hudvårdsessensen “Poreless Effect”.

Det som också är bra med denna produkt är att den går att köpa som refill och då blir den billigare och vänlig för miljön men också att den innehåller vårdande egenskaper som gör att porerna drar i hop sig mer och mer för varje dag man använder den.

Men vad är då så speciellt meden cushion, som blivit så populärt på sistone?

För det första är det en dosa med en svamp som är fylld med en lätt, flytande foundation. (Det påminner om de kuddar som man doppar frimärken i när man inte vill slicka på frimärkets baksida).

Man tar en borste eller en svamp och doppar ned i ”svampen” och bygger upp en bas där man tar den mängd som behövs och jämnar ut, blir det för tunt så tar man mer bara. På så sätt kommer det inte så mycket från början som det gör när man har en tjockare foundation som man trycker ut från flaska.

Själva formulan är lite lättare än en vanlig foundation också, vilket gör att man får ett skirt och mjukt resultat. Det tilltalade mig att den inte är så täckande då jag inte vill ha så kompakt täckning särskilt inte nu på sommaren. Jag vill bara kunna jämna ut hudtonen bara lite och ge den en jämnare yta. Jag köpte min på Åhlens med den finns inte online, bara i varuhus. Vill du köpa online en motsvarande så  har Lancome en bra som du hittar här

Förutom denna foundation köpte jag även en rouge från Bare minerals och en ny mascara –Diorshow (min favorit mascara är denna från Dior, lätt att applicera, bygger upp fransarna fylligt , den sitter bra och är enkel att få bort)

 

 


Jag gillar också snygga förpackningar på min makeup, känns lite lyxigare då:)

I går var jag på en annan lyxig grej som jag berättar mer om senare. Jag skall på en vinprovning med Amaroneviner.

Pernilla

Inlägget innehåller annonslänkar.

 

 

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: