Lifestyle

Nya stolarna på plats, matplats makeover

Written by Pernilla

Nu är mattan och stolarna på plats. Det är en matplats makeover på gång här. Här kommer en sneakpeak på början av förändringen.

Det tar sin lilla tid och det känns lite konstigt för det blir väldigt annorlunda färger vi får här hemma nu. Från att tidigare haft allt väldigt ljust blir det mer jordiga och varma färger.

Inlägget innehåller annonslänkar.

Housedoctor stol comma

Stolarna kommer härifrån. Bordet från Cultfurniture.se

Bordet kommer vi inte ha här fortsättningsvis då det är förlitet för oss, men fram till att det andra kommer på plats får det vara vårt matbord.

Jag måste säga att ett runt matbord är verkligen trevligt att sitta vid, man kommer närmare varann när man sitter och pratar. Särskilt när man är 5 i familjen som vi är för då slipper en sitta utan någon framför sig.

Det är kul att förändra. Problemet är att jag har inte allt helt klart för mig hur jag vill ha det, men det är också det som är roligt att när man förändrar. När jag tänkt mig på ett sätt och sen ser att,  nej nu passar ju detta inte in längre och så måste jag förändra lite till.

Det är ändå roligare att låta det ta tid och forma succesivt än att köpa allt på en gång från ett och samma varuhus. Det blir nog lite mer personligt då.

Detta bord skulle jag vilja ha sen också

<3

Pernilla

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: