Doft o kosmetika Doft o kosmetika o hår Lifestyle Makeup skönhet

Nytt i min makeupbag September

Written by Pernilla

NY MAKEUP

Nu när vi går mot hösten är det dags att uppdatera makeup väskan med lite nytt. Höstfärger på läppstiften, en ny mascara och en concealer har fyllts på.

inlägget innehåller reklamlänk till Lyko och Sephora

 

 

Läppstift

 

Köpte ett läppstift från Sephora, deras egna märke och vad bra det är! Mjukt och fint sitter bra och finns i många färger till bra priser! Det finns i matt färg och i shine. Jag valde detta i denna färgsom passar bra nu till hösten känner jag. På sommaren har jag gärna en ljusare och klarare färg

Jag glömde läppstiftet hemma när jag åkte till Paris så jag köpte ett nytt annat som jag kan varva det andra läppstiftet med. Detta blev detTycker inte det känns lika bra på läpparna som Sephoras men det är ok.

Mascara

På planet hem från Paris köpte jag en mascara och oj vad bra den var!

By Terry Lash Expert Twist heter den och du hittar den här

Man vrider på botten så ändras borsten och blir borsten anpassad för fylliga ögonfransar eller långa ögonfransar om man vrider den åt andra hållet.

 

Såg att de nu hade 25% rabatt på Lyko så passa på!

Concealer

En concealer har jag köpt också som jag är väldigt nöjd med. Detta visar att man kan finna bra budgetprodukter också. Maybylline är märket i denna färg. Den har fått bra betyg och jag kan bara instämma i det.

 

Hoppas du hittade några användbara tips.

<3

Pernilla

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Leave a Comment