Uncategorized

Öland i mitt vardagsrum – en tavla skapad från Mapiful

Written by Pernilla

Jag har skapat mig en egen tavla från Mapiful . Det är en sajt där man kan göra egna kart tavlor . Jag har valt att göra en egen karttavla över Öland eftersom det är en betydelsefull plats för mig och familjen.

Nu går jag här hemma och njuter med tända ljus, ljuvligt doftande liljor och lyssnar på musik och funderar på var jag skall hänga denna fina tavla.

Vardagsrum-20160514_5970

Just nu tror jag att den får hänga här i hallen. Senare kanske jag skapar en tavelvägg på övervåningen, men nu blir den nog bäst här som sagt.

 

Tavla-Karta-20160519_5976

 

Tavla-karta-20160519_5984

De här underbart doftande liljorna står här i sin prakt. Man möts av denna ljuvliga doft när man kommer hem om dagen. Jag fick dessa fina blommor i present i helgen och de har hållit sig fina sedan dess.

Vardagsrum-IMG_8812

 

Vardagsrum-tavla-karta-20160514_5967

 

Nu skall jag slänga mig på cykeln och cykla ned på stan och ta en AW med tjejkompisarna.

Ha en fin kväll!

Pernilla

About the author

Pernilla

5 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: