Inredning och blommor

Olika sorts ölglas för olika ölsorter

Written by Pernilla

 

Hej på er!

Visste du att det fanns olika ölglas för olika ölsorter?

 

Inlägget  innehåller  affiliatelänkar

Idag har vi köpt nya ölglas. De ölglasen jag gillar bäst är från Spiegelau, anledningen att vi köpt glas från detta märke  är för att de är tunna och lätta att hålla i och dricka ur. Det gör så mycket för smaken att man dricker i rätt sorts glas. På samma sätt som det är viktigt vilken kopp man dricker kaffe ur. Dessa glas som vi har här är gjorda för att dricka just ljus lager i. De har en liten fot som man kan hålla i så att man inte värmer ölen med handen. Lager skall ju vara kall. Det finns andra glas för andra ölsorter.

Ett annat ölglas som jag skall köpa hem är detta ölglas. Det är gjort för att dricka Ale öl i och vi gillar Leffes öl så detta kommer vi kunna välja till den ölen.

Här är glasen jag köpt och som  de har kampanj på nu. Inte bara på dessa utan på flera olika ölglas från Spiegelau.

 

Ölglas från Spigelau, glasunderlägg från Pufz design

De fina glasunderläggen med fyrar på kommer från Pufz design

Nu har även påskliljan slagit ut. De är såå vackra tycker jag. Förr gillade jag dem inte så mycket men nu har jag helt ändrat uppfattning. I hop med andra färger blir det än vackrare  tycker jag.

Pernilla

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: