Foto tips Uncategorized

Olympus pen Kamera

Written by Pernilla

Min födelsedagspresent blev en ny kamera, En Olympus pen. Tjoho lala vad glad jag är. Jag har velat ha en kamera som är mindre än min Canon Mark ll och har hört mycket gott om denna. Dessutom är den väldigt snygg!

Jag gillar retrodesignen och accessoarerna som går att köpa till. Man kan redigera i RAW och man kan föra över bilderna superenkelt men än har jag inte lärt mig allt än. Min lilla leksak skall jag nörda ned mig ordentligt med någon dag framöver.
Olympus-pen-20160619_6663 Olympus-pen-20160619_6666

 

Jag hade den med mig på söndagspromenaden i dag och testade på den så får vi se sen hur bilderna blir. Jag inser dock att mitt 45 mm objektiv är väldigt bra men att jag kommer köpa till ett zoomobjektiv också.

Hoppas ni haft en bra helg?

Nu skall jag kolla på yngsta sonens fotbollsmatch

❤️

Pernilla

About the author

Pernilla

5 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: