Dagens outfit Mode

Ottod `Ame ,livstilsbutiker och lite till

Written by Pernilla

Blus OttodÀme

Det här Italienska märket Ottodàme har mycket snygga kläder som jag gillar. Jag har hittat en butik som har så fint urval av kläder som passar min smak. En ny blus blev det. Jag älskar att titta i sådana livstilsbutiker. När jag reser letar jag alltid upp den som finns om det finns någon. Alla städer borde ha en:)

Ja vad jag håller på. Skulle fixa layouten på bloggen lite och vips så ändrade sig alltihop.
Jag har ingen aning om hur jag fixar tillbaka utseendet med sidokolumn igen.

Men det var kanske ett tecken på att det är dags med en bloggförändring?!

Vi får se,

Just nu funderar jag mycket på vad jag vill blogga om och hur jag vill att bloggen ska se ut.

jag vet att när man bloggar svänger det hit och dit så vi får se hur det svänger denna gång.
Vet inte heller varför jag skriver om det här men jag hade något behov av det och det är ju min blogg:)

Hur som helst..

nu ska det i alla fall bli 24 grader och sol, hur underbart är inte det?!

Önskar dig en underbar onsdag!

XX
Pernilla

About the author

Pernilla

6 Comments

  • Jättevacker bild på dig och fina blusen! Har du varit in på Cazami på söder vid Mariatorget? Bara några steg ifrån Pure and Simple på hörnet vid Mariatorget. Båda är lite mer mot den typen av butiker som du säger, jättehärliga att bara gå in, lyssna på mjuk jazzig musik, känna på fina tyger, doftljus ovh vackra plagg! Cazami har Otto Dame och fler lite andra märken än de vanligaste. Swedenborgsgatan 2. Intressant hur du funderar kring bloggandet… 😉
    Ha en skön dag!
    Kram Lotta

  • Snygg blus och vilken vacker bild med blomman. Håller med dig, älskar också att hitta sådana små guldkorn till butiker som man bara kan strosa runt i hur länge som helst. Förstår hur du tänker runt bloggen. Jag har ju nyss bytt bloggportal. Kram Annika

  • Så fina bilder Nilla! Och det ser stilrent ut, typiskt snyggt! Värmen är efterlängtad. Jag ska gå ut och dricka kaffe i hängmattan nu, klockan nio på kvällen, det är underbart! Varm kram till dig!

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: