Inredning Inredning och blommor

Påsk i dag också och vårgarderob organiseras

Written by Pernilla

 

Påsken är kvar idag också. Väldigt skönt att få en långledighet så här. Sitter med morgonkaffet och lyssnar på fåglarna utanför och läser tidningen. Bästa starten på en ledig dag.

De fina gula rosorna som jag fick av pappa står fortfarande så vackra i sin vas.

 

 

Hoppas ni haft en skön påsk!

Det har jag haft. Påsken är en så härligt avslappnad högtid. Dessutom har vi haft sol och kunnat sitta ute mot husväggen, så underbart! Vi tar dagarna lite som de kommer utan måsten. Häromdagen tog vi en promenad ut jag maken och yngste sonen till ett ställe som serverar fantastisk god soppbuffe till lunch. Äldsta sonen och kompis kom dit också och gjorde oss sällskap. Så mysigt att få hänga lite med mina ungdomar också. I går tränade jag på gymmet och fikade med två av mina fina vänner innan jag gick hem och rensade ur min klädgarderob med höst/ vinter kläder. Upp till klädförvaring till nästa år och fram plockades vårnytt som legat och väntat på att komma fram. (Eller så rensades det bort till klädinsamling)

Jag blir nu väldigt sugen på att fylla garderoben med lite nya inköp. Jag inser att det finns en hel del som jag hängt upp i garderoben som jag troligtvis inte kommer använda i år men det hänger där i fall och förmodligen rensas det bort nästa år till högen klädinsamling. Du kan läsa här i ett tidigare inlägg som jag skrivit om 5 tips på hur du kan organisera din garderob .

 

Idag fortsätter utrensningen av kläder men också av linneskåpet.

Önskar dig en härlig annandag påsk!

Pernilla

 

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: