Fest och trevligheter Inredning Inredning och blommor

Påskdukning hos oss

Written by Pernilla

 

En underbart härlig långfredag! Solen skiner här idag och påsken är en så skön avslappnad högtid tycker jag. Snart äter vi påsklunch med närmaste familjen som är hemma. Vi valde att inte åka ned till vårt kära Öland i år och det kändes bra när vi ser hur vädret är där ( snöoväder och mulet) mot här ( sol)

Jag brukar inte ta fram så mycket påskpynt men lite är kul att pynta. Kul att duka lite påskfint också.

Blommorna är de viktigaste. Köpte dessa vackra papegojtulpaner på HM bunches ( Biblioteksgatan i Stockholm). Så fina blommor som finns där!

Inlägget innehåller reklamlänkar till Designnline, Rum21, Royaldesign

Dukade med gröna och grå underlägg från Dixie, porslin Mateus. Servetter solstickan så fina ! finns här Glas finns här. Vas Skruf finns här

 

Den härliga buketten jag köpte från Lidl står fortfarande fint i Klongvasen och såklart påskgodiset är framdukat. Usch det blir svårt att låtabli allt gott! Så det får bli att äta utan dåligt samvete idag men sen får det vara stopp.

Påskriset ( körsbärsblomkvistar) med gult och grönt som jag har i hela hemmet nu. Gult och grönt och lite orange är färgerna hemma i påskpyntet nu.

 

Nu ska jag påminna mina bortsprungna ungdomar som sovit borta i natt att de skall komma hem till påsklunch. Påskäggen till dem står klara också:) Varje år tidigare kom påskharen på morgonen och de fick leta efter sina ägg men i år blir traditionen bruten. Inga barn längre som sagt:)

En em kaffe i solen på baksidan ser jag fram emot sen också.

Önskar dig en underbar långfredag!

Pernilla

About the author

Pernilla

3 Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: