ansiktskrämer Doft o kosmetika o hår

Patyka Paris -bra ansiktskräm för mogen hy

test hudkräm

En bra ansiktskräm för mogen hy vill jag gärna ha.

Inlägget innehåller reklamlänkar till Joliebeauty. Men testet och texten är helt och hållet mina egna synpunkter och åsikter.

Nu har jag haft möjlighet att testa det ekologiska lyxmärket Patyka. 
Det är favoritprodukter från världsstjärnor som Gwyneth Paltrow och Lady Gaga
 bland annat. ”Det är lyxiga men också ekologiska produkter vilket gör att 
många gillar dessa produkter. ” Ekologisk hudvård är något som växer allt mer.

Patyka är produkter som också doftar härligt . Förra hösten släppte Patyka en ny serie antioxidant som skyddar huden mot tidiga tecken på åldrande. Denna hudvårdslinje riktar sig till människor runt 30 år. De har kraftfulla ingredienser som fräschar upp, ger lyster och fyllighet och skyddar samt ger ett fantastiskt Glow enligt dem. Jag är ju inte 30 längre utan kanske skulle satsa på en serie mer anpassad för mognare hy, när man nu tillhör gruppen 50+? Jag har dock inte så torr hy utan min hy är normal enligt den hudvårdsanalys som jag gjort. Dessutom är flera av produkterna väldigt bra för 50-60+ kvinnor även om det står 30+ . Anti aging gäller ju fortfarande även om man passerat 30, så är detta en bra ansiktskräm för mogen hy på 50+ är då frågan?

Bra ansiktskräm för mogen hy

Patyka har nyligen presenterat en rad anti-aging behandlingar som är ekologiskt certifierade. Detta är gjort med hjälp av avancerade formuleringar berikade med biologiska aktiva ingredienser med hög koncentration, för en riktad effekt på tidiga tecken på ålder. Huden behöver ett viktigt stöd i form av fukt m.m som gör att din hy ser mer välmående ut med lyster ,fyllighet och som skyddar mot föroreningar.

Patyka Energising Eye Gel

Denna kräm är förpackad i en smart ”roll on tub” som gör att krämen appliceras mycket enkelt runt ögonen. Den kan med fördel förvaras i kylskåpet som ger en svalt uppfriskande känsla runt ögonen. Gelén har en ljus gyllene nyans som beror på de glitterpigment som ingår i produkten.

Mitt Omdöme:

Jag älskar denna ögonkräm! Så otroligt skön och svalkande känsla att sätta den runt ögonen! Den bästa ögonkräm jag provat. Om det är krämen eller just rollon tuben med metallkulan eller både och som gör det vet jag inte men förmodligen både och. Skön att sätta runt ögonen och skön känsla efter!

Den finns här

Patyka Antioxidant Perfecting Serum

Detta serum skall vara som naturens egna Photoshop dör ditt ansikte! Brightening serum innehåller bland annat antioxidanter, hyaluronsyra, hallonvatten och kärnextrakt från dadlar. Detta serum ger lyster åt huden och den snabbabsorberande formulan är perfekt att använda under makeup. Färgen är lite brun.

Mitt Omdöme:

När jag tagit på detta serum känns genast huden genast återfuktad. Och känner jag på huden känns den så mjuk och len. Man känner att den går ned på djupet.
Du hittar den här

Patyka Antioxidant Cream

Denna produkt är perfekt att använda i hop med serumet. Den finns i två varianter, en tunn och en tjockare. Vitamin C och Goji bär finns i båda krämerna. Denna kräm kickstartar hudens naturliga kollagenproduktion och hjälper till att ge volym och släta ut de första fina linjerna. Krämen är perfekt för normal till torr hud.
Antioxidant Smoothing Cream är perfekt för trött och sliten hy, då den hjälper till att återställa hudens balans. Produkten bygger upp ett skydd mot angrepp orsakade av yttre faktorer och förhindrar på så sätt att synliga ålderstecken uppstår. Produkten hjälper även till med att reducera rynkor. Den tunna, snabbabsorberade formulan är perfekt för normal hy till blandad och oljig hy. Biokomplex boostar cellförnyelsen och förfinar hudstrukturen. Kransborre är en rengörande medicinblomma som reglerar sebumproduktionen samt jämnar ut och förfinar hudstrukturen. Gojibär, som är en fantastisk källa till antioxidanter och vitamin C, piggar upp och syresätter huden vilket verkligen behövs i en bra ansiktskräm för mogen hy. Likaså behövs Hyaluronsyra för en mogen hy och denna innehåller Hyaluronsyra med hög molekylvikt som håller kvar vatten i cellerna för optimal återfuktning medan hyaluronsyra med låg molekylvikt kickstartar hudens naturliga kollagenproduktion för att bekämpa synliga ålderstecken.
Du hittar denna här

Mitt omdöme:

När jag har denna i ansiktet i hop med serumet känns det som det sätter fart på cirkulationen på något sätt genom att det hettar lite i ansiktet
Huden känns väldigt mjuk och skön efter jag använt dessa två ihop.

Patyka Hydra-Defence Anti Pollution Mist

Sist men inte minst har jag testat denna trendiga och populära produkt. En unik produkt som skyddar huden från föroreningar, blått ljus och andra föroreningar som huden får utsättas för. Den sätter samtidigt makeupen på plats också och man kan när som helst under dagen spraya på den för att fräscha upp ansiktet.

Mitt Omdöme:

Väldigt skön att spraya i ansiktet för att svalka av det. Dock rinner den en del och det känns som man behöver hjälp att smeta ut den i ansiktet så ovanpå sminket känns lite vanskligt att spraya den så som man skall kunna göra utan att känna att man smetar ut sminket. Men jag har den gärna i ansiktet utan foundation på. Särskilt när man känner att det är varmt ute och man vill svalka ned huden lite då känns den skön!
Du hittar denna här

Sammanfattningsvis känns det som huden blir väl återfuktad och får en fin lyster när jag använt dessa produkter tillsammans- Så en bra hudkräm för mogen hy på mig som är 50+ med normal hy (ej torr eller fet) kan jag konstatera att Patykas hudvårdsserie är. Men bästa effekt får man när man tar serumet och krämen tillsammans.

Brukar du använda serum och hudkräm i hop?

<3

Pernilla

 

 

About the author

lifessilverlining@gmail.com

Leave a Comment