Uncategorized

Per Moberg lanserar nya köksredskap

Written by Pernilla

 

Moberg lanserar nyheter för köket

Inlägget innehåller reklamlänk till Cervera

I höst utökas kökskollektionen med en mindre ( 18 cm) gjutjärnspanna med handtag i ek och mässingdetaljer. En panna som är perfekt för en bit entrecote, eller för att smörsteka höstens kantareller i. Men också perfekt att göra en mindre omelett till frukost i. Den nya mindre stekpannan kompletterar kollektionens större stekpanna i gjutjärn.

En smörgåsbräda i klassiskt mobergsutförande kommer också nu. De säljs i tvåpack. Mobergs skärbrädor har blivit klassiker i Svenska hem så dessa kompletterar de större skärbrädorna bra. Även de fina smörknivarna i ek kommer också lanseras i höst

 

Moberg påverkar starkt vad han vill ta fram för köksprodukter och utgår från vad han själv saknar i köket. Hans produktlinje är tillverkad för att hålla över generationer och kommer i material som ek, mässing, gjutjärn och läder.

 

 

Ytterligare nyheter från Moberg är miniskålar eller små skålar handgjorda i Terakotta. De kompletterar de större skålarna han har haft / har i sin kollektion sedan tidigare.

Perfekta att servera frukostyougurten eller dressing till maten i.

Nedan syns de två stora storlekarna av Terakottaskålarna. Rustika och fina att ha framme på middagsbordet

Per Mobergs produkter hittar du här

Exakt när alla nyheterna kommer in i butik vet jag dock inte.

Lilla gjutjärnspannan kostar ca 499 kr, smörgåsbräda i två pack 149kr, smörkniv 59kr, miniskål 149kr, liten skål 249kr.

Hej på er!

vilken härlig höstdag vi har här idag. Det känns lite som höst nu i luften även om sommaren inte är slut. Friskt och härligt!

Jag får en stor lust att baka äppelpaj och göra kantarellsmörgås nu 🙂 Plötsligen blir liksom matlagningen i fokus igen och baket, känner ni också det?

Men också innefixet känns kul.

Nu skall jag iväg och mathandla och gå lite på stans höstmarknad som är i vår lilla stad denna helg.

önskar dig en fin lördag!

<3

Pernilla

 

About the author

Pernilla

2 Comments

  • Gillar Morbergs matlagningsprogram… lite rått, rustikt svettigt och god mat! Hans nya kollektion ser franskt lantligt ut, jättefint.

    KRAM Anna

  • Så mycket fint från Per Morberg, vill ha allt till köket. Vet inte vad det beror på men hösten får man lust att fixa inne, baka och laga mat. Idag blev det en äppelpaj av grannens äpplen, så gott.
    Kram Birgitta

Leave a Comment