ansiktskrämer Doft o kosmetika Makeup skönhet

Perfect Broze Mary Cohr

Written by Pernilla

 

Perfect Bronze heter en BUS kräm från Mary Cohr som jag testat. Så här års får man ha solen på en flaska:).

Att ha lite färg i framför allt ansiktet tycker jag gör att man känner sig lite piggare och ser fräschare och mindre trött ut denna tid på året. Jag använder gärna en BUS kräm som bygger upp gradvis lite färg i ansiktet.

MARY COHR har ett brett sortiment av hudvårdsprodukter som bygger på naturligt aktiva ämnen från naturen eller är speciellt framtagna i MARY COHRs egna forskningslaboratorium. Noggrann forskning och testning säkerställer högsta effektivitet och kvalitét. Du hittar Mary Cohr på skönhetssalonger framför allt.

Detta är en BUS kräm från deras serie av produkter som gradvis ger mer solbränna.

Du gör så här;

Man peelar huden först för att få bort ojämnheter och sedan trycker man ut lite skum från flaskan i handflatansom man sedan applicerar så jämt som möjligt i ansiktet eller på kroppen. Tvätta sedan händerna så att inte handflatan blir brun också.

Jag tycker det är en fördel om skummet eller krämen är lite färgat så man kan se var man smetar ut krämen. Detta skum är lite färgat så man kan lätt se var man sätter på den

En annan fördel är att den inte luktar BUS kräm, denna luktar riktigt fräscht!

Det var lätt att smeta ut och bygga upp färgen gradvis och den ger ingen orange ton utan anpassar sig efter sin hudton fint.

Dock måste man vara uppmärksam på att smeta ut jämt och noggrant så det inte blir mörkare partier någonstans. Men det tycker jag går väldigt lätt med detta skum. Jag tycker skummet var lite löst och i ansiktet föredrar jag nog eg. En kräm som gör att det lättare går att stryka ut mer jämnt.

Så stort plus för fin färg och doft och att den ger färg när man applicerar. Lite minus för att det inte var en kräm som jag föredrar till ansiktet. Nu var detta iof en bodyfoam så den var inte speciellt bara för ansiktet och efter att ha använt den några gånger börjar jag även gilla att det är ett skum och färgen som blir i ansiktet är oslagbart den finaste av alla BUS krämer jag testat!

 

 

image

 

Brukar du använda någon BUS kräm?

 

❤️

Pernilla

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: