Lifestyle

Piontulpaner i mitt vardagsrum

 

 

 

(null)
Det har verkligen varit en fin vårdag idag. Det känns konstigt att redan nu känna att det är vår, men med sol, torra gator, fågelkvitter och 7 grader varmt ute känns det väldigt mycket vår.
Vi åkte till härliga Ulriksdals trädgård och skaffade oss lite inspiration till krukorna på altanen som jag känner skall pyntas med lite mer vårblommor snart. De har så fina planteringar där så man får lust att köpa allt i butiken. Men nu nöjer jag mig lite till med att njuta av tulpaner inne istället.
Barnens sportlov börjar i morgon och det lär inte bli mycket skidåkning eller pulka av:)
Önskar dig en fin söndag!
Xx
Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: