Inredning PRESS pressevent

Porslin till det dukade bordet från Cervera

Written by Pernilla

♦ I höst satsar Cervera på mer porslin till det dukade bordet och den vackra keramiken från Paradisverkstaden kommer att säljas i Cerveras butiker. Det ser jag fram emot, även om jag brukar köpa mitt porslin på Öland i deras egen butik på somrarna så är jag glad att fler tar in och säljer deras porslin.

Cervera breddar med tre nya porslins serier till hösten.

Bland nyheterna syns Raphael Bordallo Pinheiros lergodsservis Rua Nova med inspiration från portugisiska gatustråk. Dessutom lanserar Cervera två serviser under varumärket Table Top Stories samt knivar och köksredskap från Anders Petter

Nedan ser ni portugisiska servisen Ruva Nova som säljs exklusivt i Cerveras butiker. På bilden har ni även knivar i japanskt stål från Anders Petter . Otroligt snygga i sin råa look, som gör att man gärna vill ha dem framme. De kostar ca 600kr och levereras i denna fina låda som gör att de är perfekta att ge bort som present till någon matlagningsintresserad person tycker jag.


 

Köksredskap och skärbrädor i valnöt och akacia kommer också från Anders Petter Stenfors. Vem tycker inte matlagningen blir roligare med bra verktyg som dessutom är snygga? Denna skärbräda kostar ca 250kr vilket jag tycker är ett fyndpris. Redskapen i set om tre ligger på 349kr även det är ett bra pris.

Cervera dukade bordet

Nu har Cervera även ljuslyktan Holmegaard I svart, och säljs exklusivt hos Cervera. Den matchar snyggt i hop med det rustika Table Top Stories servisen i stengods.  Den kom i butik i slutet av augusti.

 

Pure table top stories är tillverkad i benporslin och kommer i tre delar. Vitt och elegant med guldkant på, så fint!


Allt porslin , knivarna och keramiken kan du köpa i Cerveras butik här ( adlink)

XX

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: