Inredning och blommor instagram

Printic- en smart app

Written by Pernilla

Testade att göra en beställning av lite instagrambilder via en app som heter Printic. En smart app där du kan göra utskrift av dina bilder till bok och annat. Det tog lite tid innan jag fick dem men det var inte så dyrt och det var enkelt så jag kommer nog att göra detta igen.

Tänkte det kan vara kul att ha lite bilder från vår resa till Budapest liggandes på vårt” coffetable”
Mitt nästa projekt är att göra fotoböcker. Något jag alltid gjorde förr men sen bloggen kom har det blivit lite sämre med det. Barnen gillar att kika på riktiga bilder så jag skall göra lite böcker av bilderna jag tar också.
Brukar du göra fotoböcker eller fotoalbum av dina bilder?
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

16 Comments

 • Jag är jättedålig på att ta ut bilder jag har tagit men tycker också om att titta på bilder i böcker som man gjorde förr, ska kolla in den appen du rekomenderar.

  tisdagskramar Eva

 • Vad roligt. Vi har nog inte framkallat (heter det ens så) bilder sen största killen som är femton var liten. Ganska trist faktiskt. Kram Anette

 • Jag håller precis på att göra fotoböcker på barnen, har gjort dem två första åren på storasyster. Så himla roligt att ha något att bläddra i.
  Fin vecka till dig, kram

 • Toppen att du tipsar o peppar! Jag måste absolut bli bättre på att både spara mina bilder på extern hårddisk och sen välja ut vilka jag vill ha som foton! Som på småbarnstiden då jag datt i timmar och klippte och skrev fint bredvid alla kort! Kommer väl aldrig tillbaks, men fotoböcker, yeees!! Snaaart! 😉
  Kram Lotta

 • Ja, det är ju faktiskt kul att ha riktiga bilder också. Fotobok har jag aldrig gjort, men för hundra år sen satte jag alltid inbilderna i fotoalbum. Sen hann jag aldrig utan bilderna ligger kvar i kuverten. Och nu är det ju bara digitalt som gäller.

  Kram Lena

 • Jattefina bilder! Jag brukade gora riktiga album och fotobocker men nu hinner jag aldrig. Kanske nagot man kan ta tagi I over sommaren?
  Kram!

 • Det är inte klokt va roligt det är med foton 🙂 Jag satt och tittade i gamla album nu eftersom äldste sonen tar studenten… Tårarna rann och värmen i hjärtat ska jag inte ens tala på… Man ska verkligen ta vara på sina bilder, det är guld värt )
  Kram på dig
  Jessica

 • Jag måste erkänna att jag är riktigt dålig på det. Men tänker ofta att jag borde göra det. Fina bilder du hade tagit. Kram Annika

 • Tack för tipset, längesen man ”framkallade” några bilder. 🙂 kanske ngt att göra igen, hade varit kul att sätta lite kort i snygga ramar bla. Kramizz Laila

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: