Uncategorized

Printworks market ,platsen med snygga personliga livsstilsaccessoarer

Written by Pernilla

Idag blev det jobb hemifrån efter att ha varit på resande fot hela tidigare veckan. Väldigt skönt att jobba hemifrån idag när solen skiner ute och det är ca 20 grader varmt! Sitter med en kaffe på altanen och läser nu. Känner du till butiken Printworks market ? Det är ett Stockholmsbaserat designföretag och som finns online.  De har en massa snygga användbara och personliga accessoarer och saker inom livsstilsområdet. 

Har ni sett detta fina Iphonefodral, så somrigt och härligt Iphonefodral! Jag gillar också den roliga ” stickersen ”  från the case works hittar du också hos Printworks market 

Med dem kan du smycka laptopfodralet, mobilen, datorn eller vad du vill. En perfekt present till tonåringen när man vill hitta något ” litet” men ändå lite annorlunda och kul. !

De har tex också Coffetable spel som är hur fina som helst attha och ligga framme på bordet och bara ta fram och spela utan att behöva gå in i förrådet och leta upp som det annars ofta lätt blir att man måste göra eftersom man inte gärna har de stora gamla spelen liggandes framme.

På landet blir det mycket spel, där skulle det vara kul attha några av dessa ligga framme.

Nu skall vi njuta av den härliga sommarkvällen vi fått!

kram

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: