Lifestyle Recept

Rabarber Mojito med vodka en sommarkväll på Öland

Dessa glas har jag på landet, de skaffade jag när jag flyttade hemifrån:) Men finare glas att ha Rabarber Mojiton i tycker jag dessa glas är

Fick ett recept av vännen Petra på en i hennes tycke mycket god rabarber Mojito . Eftersom T har mycket rabarber på sin tomt tog vi med oss ett gäng ned till Öland och gjorde en sats med rabarbersirap som vi sedan kunde ha i denna drink.

Jag hade dock missat att köpa rom så vi gjorde den på Vodka istället. Men det var vetkligen inte fel, den blev väldans god! Nu kan jag iof inte jämföra den med den ” riktiga” då men om ni inte har rom så går denna utmärkt att göra och blir som sagt väldans god.

Det enda var att det var lite omständigt och jobbigt att göra allt från scratch så jag rekommenderar att göra sirapen en dag och drinken en annan haha.

Köp fin burk att ha rabarbersirapen i och ställ i kylen för Rabarbersirapen är också väldigt god att ha på pannkakor eller ringla över frukostfilen osv. Tips på fina burkar att ha den i hittar du här

.

Rabarber Mojito med Rom eller vodka receptet kommer här;

:

Istället för vit rom tag vodka. Man kan köpa vanilj pulver på burk och ha i , det gjorde jag. Dvs äkta vanilj från stång.
Vi silade sedan drinken då den var lite grumlig.Garnera med mynta

Hoppas ni också skall gilla den!
kram Pernilla

About the author

lifessilverlining@gmail.com

Leave a Comment