Uncategorized

Rabatt till mina läsare på Sudio hörlurar

Written by Pernilla

Körde ett tufft spinningpass idag. Har börjat gilla att träna regelbundet nu, känns så skönt i kroppen efteråt.  Pass är bäst för mig för då kan jag driva på mig själv hårdare. Hög musik i grupp med någon som hejar på är riktigt häftigt. När jag tränar själv måste jag sätta på hög musik i lurarna och köra på efter takten på musiken.

image

Skrev i går om mina Sudio hörlurar Som både är snygga och ger bra ljud. Och nu har du som min läsare 15% rabatt på dem med koden : guldkanter15 ( klicka på ordet hörlurar så kan du beställa dem där, ange koden i kassan)

Så varför inte beställa ett par till farsdag eller julklapp?


image imageÖnskar dig en toppenkväll!

Pernilla

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: