Inredning

Renovera inne

Written by Pernilla

Detta inlägg är i samarbete med Bygghemma.se

Jag önskar jag vore mer händig och hade mer tid och  mer pengar 🙂 För det är så mycket som jag vill göra om här hemma.  När man är klar på ett ställe är det dags för nästa . Det är ju så kul att göra nytt och förändra! Så när jag tittar in i butiken Bygghemma.se så kliar det i fingrarna på mig att få börja med nya hemmaprojekt.  De har också bra guider på hur man gör olika saker såsom tapetsera om,  bygga en egen bastu mm

Här är min lista på projekt hemma som jag vill göra närmaste tiden

bilder från min hall idag

  1. Hallen- här vill jag klinka om golvetDetta klinkergolv  som dessutom det är erbjudande på nu skulle vara snyggt i hallen. JATACK kan någon hjälpa till med det?:)
  2. Nya innedörrarDessa finns också på kampanj nu såg jag. Det skulle göra mycket med nya innedörrar och nyklinkat golv i hallen
  3.  Nytt skrivbord till vårt kontorsrum.

    Vi gör om ett rum till kontor och gästrum. Men jag saknar ett skrivbord där och det bör vara ett mindre så detta skulle passa bra där. Det kostar bara 995 kr på kampanj just nu.

  4. Renovera vår trappa.

    Nya trappsteg skulle vara snyggt om man byter våra innedörrar till vita så skulle det vara snyggt med vit trappa också

Om jag kunde välja fritt så skulle jag även helrenovera badrummen.  Då har jag gjort om hela huset som nytt hus igen så nu är det bara någon som skall göra det haha.

 

Men sedan har vi även renoveringen på vårt landställe som vi nu nästan är klara med. Vi behöver dock byta ut några element där. Detta element skulle passa bra

Hantverkshjälp

Jag tycker varje hus borde få en egen hushantverkare som man kan kontakta för hjälp med förändringar som man vill göra. Stora som små. Är inte det en bra affärsidé? 🙂  Eller tänk om någon kunde samla ihop en jobb från ett område med hus /lägenheter ? Jag kan tänka mig att många vill ha hjälp med mindre projekt som man inte kan göra själv och då kan hantverkarna få många jobb och vi som behöver får hjälp med mindre jobb utan att det kostar skjortan.

Idag skall jag göra andra hemma projekt som att plocka fram alla adventsstakar stjärnor mm. Och fylla huset med julblommor.

Önskar dig en fin lördag!

Pernilla

 

 

 

 

 

 

About the author

Pernilla

1 Comment

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: