Inredning Öland Sverige

Renovering av landstället går framåt

Written by Pernilla

 

 

Nu börjar semestern närma sig och vi skall åka till vårt landställe. Det skall bli så spännande att se om det blivit någon förändring från detta…..

 

Vi har hantverkare på plats som renoverar vårt lilla hus. Allt är utblåst som ni ser så även om det är litet hus är detmycket jobb som skall göras. Det blir nytt kök och badrum , dessutom flyttas badrummet till annan del av huset och blir större och taket höjs m.m.

Det roligaste kommer givetvis snart när man får börja inreda 🙂 Sätta upp tapeter, gardiner, nya möbler m.m

Jag har börjat spåna på ett collage. I collaget finns golvet och köket som vi har valt. Köket är i från Ikea och luckorna som de ser ut ser ni på bilden, likså kaklet är liknande det på bilden.

Till detta skulle det vara fint med tapeten Trellis från Boråstapeter och stolar i rotting från Ikea. Jag kan dock inte riktigt bestämma mig för svart eller natur på stolarna och om det skall vara grå eller blå tapet. Lampor har jag också kikat på och någon av dessa nedan skulle nog bli fina i denna niljö.

Som  ni ser blir det en lantlig inredning och inte på något sett exklusivt. Bara funktionellt och fräscht skall det vara på vårt landställe.

 

 

Vad skulle du välja för färg på stol och tapet?

❤️

Pernilla

 

About the author

Pernilla

2 Comments

  • Naturfärgade stolar till den bå tapeten är ursnyggt tycker jag! Ljust och somrigt, inte så tungt, så som det ska vara på ett lantställe

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: